Tiket dana (sreda, 02.12.2020)

tiket dana

Danas nas očekuje drugi deo 5. kola Lige šampiona, ali su tu i utakmice u nižim engleskim ligama, Norveškoj, Belgiji, Sloveniji, Nemačkoj…

Bašakšehir – Lajpcig – 2,3+ @ 2.06 u Meridianbet

”Bikovi” nisu imali sreće na ”Parku Prinčeva”. Igrai je Lajpcig odlično u Parizu ali je poražen golom Nejmara iz jedanaesterca. Sada malo toga zavisi od njih, jer čak i sa obe pobede u dva preostala kola, nisu sigurni u prolaz u osminu finala. Ipak, mnogo toga moglo bi biti jasno posle ovog kola. Uz trijumf u Turskoj, Lajpcigu bi odgovaralo da PSŽ ne pobedi u Mančesteru, jer bi u tom slučaju trebalo da pobede Junajted u poslednjem kolu i zajedno sa ”Crvenim šavolima” odu dalje. Ipak, nije to sve tao jednostavno. Prvo treba pobediti turskog šampion u Istanbulu, a podsetimo, ovde je Junajted ostavio bodove. Ono što ne ide na ruku nemačkom timu je lošiji međusobni bilans sa Junajtedom i PSŽ-om. Od Engleza su izgubili 5:0, pa čak i da pobede u Lajpcigu teško je očekivati da to urade sa većom razliko, dok su sa Francuzima, u ukupnom skoru igrali 2:2, ali su ”sveci” dali gol u gostima. Sve je ovo račun bez krčmara ukoliko Lajpcig ne pobedi u Istanbulu, a mi smatramo da hoće. Naš predlog je dvojka, ali oćekujemo i solidan broj golova, bar tri, na ovom meču. Za kombinaciju 2,3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.06.

Luton – Norič – 2 @ 2.22 u 1xbet

Mic po mic ”kanarinci” su izbili na čelo tabele. Norič nije najbolje otvorio sezonu, na vrhu Čempionšipa su se izdvojili Reding i Votford, ali još jednom ponavljamo da se radi o najzahtevnijem takmičenju u Evropi i da serija dobrih, ili loših rezultata, ne znači ništa. Norič je vezao deset utakmica bez poraza, pobedili su na šest, a remizirali na četiri, uključujući neočekivani remi sa Koventrijem na svom terenu u subotu. Verujemo da je takav ishod oborio mnogo tiketa, pošto je to bio jedan od izvesnijih ishoda. Bar je tako izgledalo. Ipak, to što su prosuli u finišu meča sa Koventrijem, fudbaleri Noriča moći će da nadoknade na gostovanju kod Lutona u predgrađu Londona. Domaćin igra solidno ove sezone, za razliku od prethodne u kojoj se borio za opstanak, pa je posle 14 odigranih kola na 12. poziviji sa 19 bodova. Probelm ovog tima je efikasanost, pa su tih 19 bodova osvojili uz samo 11 postignutih golova. Nije ni Norič preterano efikasan, i oni su dali mnogo manje golova nego što imaju bodova, pa ne očekijemo neku goleadu ni u njihovom međusobnom duelu. Ipak, gosti su kvalitetniji tim i trebalo bi da pobede, nebitno sa kakvom razlikom, pa je moguće i da to bude monimalan trijumff. Za dvojku u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 2.22.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 4.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.