Tiket dana (petak, 04.12.2020)

tiket dana

Mada je danas petak, ponuda nije toliko bogata kao ranijih dana. Ipak, ovo je samo uvod u vikend u kome nas očekuje mnogo uzbuđenja.

Herta – Union Berlin – GG3+ @ 2.02 u Meridianbet

U prestoničkom derbiju Herta na ”Olimpijskom stadionu” dočekuje Union. Domaćin katastrofaln igra na svom terenu u ovoj sezoni pa je na četiri odigrane utakmice osvojio ukupno jedan bod. Međutim, kada napusti Berlin Herta se pretvori u sasvim drugu ekipu i već su sakupili sedam bodova u gostima. U prošlom kolu Herta je gostovala u Leverkuzenu i uspela je da ostane neporažena. Bodove su osvojili već u Bremenu i Augzburgu, a silno su namučili Bajern i Lajpcig. Union je najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva. Mlađi berlinski ligaš nije izgubio na poslednjih osam utakmica, a niz od tri uzastopne pobede prekinuli su u prošlom kolu kada su na svom terenu igrali 3:3 sa Ajntrahtom. Prošle sezone su se ove dve ekipe prvi put sastale u Bundesligi, što je i razumljivo jer je Union igrao debitantsku sezonu u eliti, ali su se već sastajali u Cvajti u sezonama 2010/11 i 2012/13. U prošloj sezoni obe ekipe su slavile kao domaćini, s tim što je Herta bila mnogo ubedljivija i pobedila sa 4:0. Sada nam se čini da je Union u boljoj formi, na strani su još bez poraza, a imaju dve vezane pobede. Očekujemo odličan meč sa puno golova. Naš predlog je gol-gol uz bar tri pogotka na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.02.

Krakovija – Visla – 2 @ 3.75 u Bet365

Derbi Krakova uvek donosi mnogo uzbuđenja. Međutim, ove sezone ni Krakovija ni nekadašnji velikan Visla, ne pružaju partije kakve su se od njih očekivale. Posle 11 odigranih utakmica nalaze se na 11. odnosno 12. mestu, i mnogo su bliže borbi za opstanak nego za vrh tabele. Krakovija, koja je domaćin u ovom meču, u pretprošloj rundi je poražena od šampiona Legije minimalnim rezultatom, ali je te bodove nadokandila u prošlom kolu kada je na strani pobedila Vislu u Plocku. Druga Visla, ova iz Krakova, vezala je dva poraza, prvo na gostovanju kod Varte, a onda i na svom terenu od Zaglebija, oba puta bilo je 2:1. Zanimljivo je da je Visla slavila na poslednja tri duela sa Krakovijom kada su bili gosti, pa nam se čini da su i sada bliži uspehu. Naravno, ovaj naš predlog je više stvar pretpostavke, ali je kvota na trijumf gostiju, koji su samo formalno gosti, odlična i smatramo da je treba iskoristiti. Za dvojku u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 3.75.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 7.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.