Tip dana: Nim – Marsej: Da li je vreme za prvi poraz Marseja na strani?

U petak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj prethodnih dana kada su na programu bili mečevi Lige šampiona i Liga Evrope, pa smo zato za vas analizirali jedan duel francuskog šampiona, u kom će Nim na svom terenu dočekati Marsej.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Nim: Primarni cilj je opstanak!

Sigurno je da i ove sezone glavni cilj Nima opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje deluje da navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa partijama koje pružaju fudbaleri ove ekipe.
Naime, Nim se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli i u ovom trenutku imaju tri boda viška od ekipe koja će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Kada je u pitanju forma ovog tima na poslednjih pet mečeva je Nim doživeo čak četiri poraza i samo jedan trijumf, i to na gostovanju kod Remsa, kada je bilo 0:1.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela težak poraz na gostovanju kod Monaka, kada je bilo 3:0, i sigurno je da su podbacili na tom susretu posebno ako uzmemo u obzir da Nim važi za ekipu koja dosta dobro igra na strani ove sezone.
Ipak, koliko god da ova ekipa pruža dobre partije na gostovanjima, toliko su loši na svom terenu gde su do sada na šest odigranih mečeva zabeležili samo jedan trijumf, jedan remi i čak četiri poraza, što nam govori da je Nim za sada na svom terenu osvojio samo jedan bod, a to je svakako premalo ukoliko ova ekipa misli da i naredne sezone igra u društvu najboljih.
Ono što takođe valja napomenuti uoči meča sa Marsejom je podatak da trener Nima neće moći da računa na čak osam fudbalera, pa je sigurno da je fudbalere Nima očekuje izuzetno težak posao na ovom susretu.

Marsej: Fantastične partije na gostovanjima!

Fudbaleri Marseja ove sezone pokazuju dva lica. Ono dobro se svakako odnosi na partije ove ekipe u francuskom prvenstvu, dok se loše odnosi na Ligu šampiona gde je ekipa sa “Velodroma” tek u prošlom kolu došla do prvih bodova u grupi i to pošto su slavili na svom terenu protiv Olimpijakosa, posle preokreta, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Oba gola sa penala je postigao Paje, ali je veliko pitanje da li će sve to biti dovoljno za nastavak takmičenja u Ligi Evrope pošto Marsej u ovom trenutku ima isti broj bodova kao i Olimpijakos, koji ima bolji međusobni skor.
Što se tiče francsukog šampionata, u ovom trenutku se izabranici Andre Viljaša Boaša nalaze na šestom mestu na tabeli uz dva meča manje u odnosu na gotovo sve ekipe na tabeli.
Ono što je i te kako zanimljivo je podatak da bi Marsej sa eventualnim pobedama u zaostalim susretima stigao do pozicije broj jedan.
U prošlom kolu Lige 1, izabranici trenera Boaša su bez većih problema slavili na svom terenu protiv Nanta, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Ono po čemu je ekipa sa “Velodroma” karakteristična ove sezone su fenomenalne partije na strani, gde je za sada Marsej odigrao pet susreta i ostvario čak četiri trijuma i samo jedan remi i to na teškom gostovanju kod Liona kada je bilo 1:1.
Na prošlom gostovanju izabranici Viljaša Boaša su savladali Strazbur a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Nm igra poprilično loše na svom terenu i zaista retko pobeđuju. Sa druge strane, pominjali smo već u analizi ovog susreta koliko dobro fudbaleri Marseja igraju na gostovanjima ove sezone i mišljenja smo da će sa tom praksom nastaviti i u gostima kod Nima pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Pored toga bi ovo mogao da bude i jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.