Napokon duel dve najveće zvezde: Isprati meč Barsa – Juve i uzmi 1500 RSD bonusa

Došli smo i do samog kraja grupne faze Lige šampiona ove sezone! Dok će za određene klubove 6. kolo biti presudno za dalji tok takmičenja, pojedini favoriti su opravdali svoj status i već osigurali plasman u osminu finala,
U tom smislu, utorak i sreda su rezervisani za mnogo zanimljivih duela, a jedan od njih je definitivno meč Barselona – Juventus koji se igra večeras.
Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!
Sve što je potrebno jeste da seregistrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.
Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunskibonus na broj parova do čak 2000%.
Ne treba isuviše trošiti reči na klasu – gde god da igraju, od Barselone i Juventusa se uvek očekuje maksimum.
Ekipe Andree Pirla i Ronalda Kumana su to i dokazale dosadašnjim rezultatima u Ligi šampiona i obezbedili evropsko proleće. Ali, to ne znači da će biti manje “žara” i energije u međusobnom susretu dva tima.
Barselona je jedini klub u Ligi šampiona ove sezone koji je u pet odigranih kola ostvario svih pet pobeda i maksimalnih 15 bodova, kao i zasluženo prvo mesto na tabeli. Takođe, Katalonci imaju i najbolju gol razliku u odnosu na sve ostale klubove u svim grupama – postigli su 16, a primili samo dva gola!
S druge strane, ako izuzmemo (jedini) poraz od Barselone, Juventus ove sezone u LŠ pruža odlične partije. Klub iz Torina ima skor od četiri pobede i poraza iz do sada pet odigranih kola. Rezultat toga jeste drugo mesto na tabeli i osvojenih 12 bodova.
Večerašnji revanš duel ukupno je i 12. međusobni susret Barselone i Juventusa u svim takmičenjima.
Na 11 odigranih mečeva do sada u svim takmičenjima, 5 puta je Barselona slavila, dok je Juventus bio uspešan samo jedanput!
Pet utakmica je završeno nerešenim rezultatom.
Meč koji navijači Barse i Juventusa naročito pamte jeste finale Lige šampiona 2015. godine. Slavila je tada Barselona u Berlinu rezultatom 3:1 i to je poslednja titula Kataloncima u LŠ, za sada.
Ono što ljubitelje fudbala naročito raduje, ponovo će se legende fudbala sresti na istom terenu – Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.
Videćemo ko će biti uspešniji i da li će Barselona grupnu fazu završiti bez poraza.

Ipak, jedno je sigurno – kada na terenu imate najbolje fudbalere današnjice nema sumnje da nas očekuje spektakl.
Kompletnu ponudu za mečeve Lige šampiona pogledajte OVDE.

14 Comments

  1. Barselona je u dubokom kanalu treba sve da menjaju nije humanu sta im rade.. Dobro je da njih nisam stavio na tiket.. Al sam stavio dosta utakmica da dobijem bonus na broj

  2. Juventus pregazio barselonu messi otisao kuci da place.. Garant ce sad dati otkaz.. Steta sto nisam vase bonuse stavio i na juve.. A najbolji bonus mi je ovaj sa sto vise parova

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.