Tiket dana (utorak, 08.12.2020)

tiket dana

Pred nama je poslednje kolo grupne faze Lige šampiona. Mnogo toga je već jasno, ali je ostalo nekoliko dilema. Baš te utakmice, koje odlučuju o poretku, biće u centru pažnje. Na teren će ponovo i Englezi u nižim ligama.

Lacio – Klub Briž – 1 @ 1.78 u Meridianbet

Rimljanima je dovoljan i bod da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona, a sumnjamo da će Lacio igrati na nerešen rezultat. Takvo opredeljenje nosilo bi rizik da prime neki gol u finišu i ostanu bez prolaska u nokaut fazu, a to nije scenario koji je prihvatljiv. U prvom okršaju ova dva tima u Belgiji bilo je nerešeno, s tim da su Lacijali odigrali utakmicu u kombinovanom sastavu bez sijaset prvotimaca zaraženih, u to vreme, koronavirusom. U međuvremenu Italijani su jednom pobedili Zenit i jednom remizirali sa Rusima, a doneli su bod i sa gostovanja u Dortmundu. Trenutno su drugi, ali se nadaju da mogu i na prvo mesto u slučaju da Borusija ne pobedi u Sankt Peterburgu. Klub Briž je sigurno treći, a pobedom na ”Olimpiku” zauzeo bi drugu poziciju, što bi bio fantastičan uspeh. Da su odigrali malo hrabrije u prvom meču sa Laciom, možda bi već sada bili učesnici nokaut faze, ovako im predstoji stvarno težak zadatak. Ne verujemo da Belgijanci imaju kvalitet da pobede u Rimu, oni su slavili samo u Rusiji i to golom duboko u sudijskoj nadoknadi i treće mesto za šampiona Belgije je prava mera. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.78.

Pari Sen Žermen – Bašakšehir – 1/1 @ 1.40 u Bet365

Pravo lice vicešampion Evrope pokazao je kada je bilo najteže. Otputovali su u Mančester sa samo jednim ciljem, da pobede Junajted i ostanu u trci za plasman u dalje takmičenje i još jednom pokušaju da se domognu toliko željenog trofeja koji im nedostaje. Nije bilo lako na ”Old Trafordu”, ali se završilo uspešno po pariske ”svece”. Posle pobede od 3:1 sami drže sve konce u svojim rukuma, pa im je čak i remi dovoljan u duelu sa turskim šampionom da bi bili među dve prve ekipe. U poslednje kolo PSŽ, Junajted i Lajpcig ulaze sa istim brojem bodova, sve tri ekipe imaju po devet, ali Parižani imaju bolji međusobni skor i sa Nemcima i Englezima, pa ako sve tri ekipe završe sa po 10 bodova, treće mesto zauzeće Nemci, a prvo Junajted. Sigurno je da PSŽ želi prvo mesto i lakši žreb za osminu finala, a to mu garantuje samo pobeda nad Bašakšehirom. Slavili su u Istanbulu, pobediće i na svom ”Parku Prinčeva”. Turci su sve svoje šanse izgubili posle poraza od Lajpciga u prethodnom kolu, pa nemaju nikakve šanse ni za treće mesto i već su se okrenuli domaćem prvenstvu i pokušaju da obrane šampionski naslov. Očekujemo sigurnu pobedu domaćina, a sve bi trebalo da bude rešeno već posle prvih 45 minuta. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 1.40 u kladionici Bet365.

Votford – Roteram – 1 @ 1.61 u 1xbet

Posle fantastičnog starta prvesntva ”stršljenovi” su počeli da popuštaju, i već su van zone plej-ofa. Doduše to sedmo mesto nije toliko tragično pošto je lider Norič udaljen samo četiri boda, a to je više nego dostižno. Ipak, trenera Votforda Vladimira Ivića brine nešto drugo. Ekipa koja je od starta igrala mečeve sa malim brojem golova, ali ih je redovno dobijala, sada uspeva da zatvori prilaze svom golu, ali ne i da dođe do mreže rivala. Na poslednja dva meča nisu dali gol, igrali su 0:0 u Notingemu sa Forestom, a u subotu su poraženi minimalnim rezultatom na svom ”Vikaridž Roudu” od Kardifa. Bio je to težak udarac za dojučerašnjeg premijerligaša i te bodove će morati podhitno da nadoknade. Pobeda nad Roteramom se ne dovodi u pitanje i to nije utakmica koja može nadomestiti gubitak bodova protiv Velšana, već to moraju uraditi na gostovanju kod nekog direktnog konkurenta. Roteram je pomalo neočekivao završio u Čempionšipu samo godinu dana posle ispadanja. Njima je prijao prekid sezone pošto su u tom trenutku bili na emstu koje vodi u viši rang. U poslednjih pet mečeva Roteram je uzeo samo bod i primio je veliki broj golova. Ove dve ekipe se nisu sastajale više od pet godina, a poslednja tri duela dobio je Votford. Roteram je već zaboravio poslednji trijumf nad ”stršljenovima”, pošto se on dogodio još pre 17 godina. Jedinica ne bi smela da izostane, a kvota za nju u kladionici 1xbet je 1.61.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.