Crno-bela dominacija u Evrokupu – Partizan ponovo napada Bašakšehir

Košarkaši Partizana i ove nedelje nastavljaju borbu na dva fronta. Nakon iznenađujućeg poraza od Mornara, vreme je da se vrate na pobednički kolosek i to kroz Evrokup.
Deveto kolo Evrokupa donosi Partizanu duel protiv Bašakšehira i to na domaćem terenu. Ova dva rivala su se već susrela pre gotovo dva meseca i tada su crno-beli slavili sa 82:76, a da li će moći isto da uradi i danas – ostaje da vidimo.
A sad jedno iznenađenje – Partizan i sportska kladionica Meridian ti ove srede donose čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje.
Sve što treba da uradiš je da se registruješ na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na tvom bonus računu.
Ali, ni to nije sve jer te u Meridianu čeka fantastičan bonus na broj parova do čak 2000%.
Bašakšehir važi za možda i najslabiju ekipu u grupi, a pre otprilike mesec dana ostali su bez važnog igrača. Šansu za prolaz dalje nemaju, ali da li ih treba tek tako otpisati? Naravno da ne.
Kada se radi o trenutnoj formi, od dolaska Saše Filipovskog, crno-beli su se konačno probudili i pokazali zašto su jedan od najboljih timova. Ipak, senku na sjajne rezultate u Evrokupu bacila su dva vezana poraza u ABA ligi i to od Crvene zvezde i Mornara.
Ali, ono što može da raduje navijače beogradskog tima jeste da se Ognjen Jaramaz oporavio, te će se naći na raspolaganju Filipovskom, a upravo bi mladi košarkaš mogao da odigra jednu od najvažnijih uloga.
Bilo kako bilo, iako je Partizan izrazit favorit u ovom meču, barem sudeći prema prethodnim rezultatima, nema sumnje da nas u Beogradu čeka pravi spektakl.
Kompletnu ponudu za klađenje na mečeve Evrokupa možete pogledati OVDE.

13 Comments

  1. Kakva drama , kakvo rasulo i kakva sramota. Kad ni pobedu ne mozemo da slavimo od sramote. Jedino dobro je sto mi je tiket prosao . Pa mi se mucimo sa ovima…ko su ovi? 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.