Tip dana: Napoli – Real Sosijedad: Ulog je plasman u nokaut fazu!

U četvrtak je na programu pregršt mečeva kada je u pitanju poslednje kolo grupne faze Liga Evrope, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na stadionu “Dijego Armando Maradona” gde će Napoli dočekati Real Sosijedad.
Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 55 minuta.

Napoli: Cilj je povratak u Ligu šampiona!

U ovom trenutku se veliko pitanje postavlja šta bi bilo da nije bilo onog poraza službenim rezultatom od Juventusa zbog nemogućnosti ekipe da otputuje na gostovanje u Torino, zbog poznate situacije sa koronaviruisom.
Naime, izabranici Đenara Gatuza pružaju fantastične partije ove sezone, što nam svakako najbolje potvrđuje i plasman na treće mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što je bez ikakve sumnje primarni cilj Napolitanaca kada je ova sezona u pitanju.
U poslednja dva kola u italijanskom prvenstvu, Napoli je vezao dva trijumfa, u kojima su postigli ukupno osam golova, pošto su sa po 4:0 slavili protiv Rome na svom terenu, i protiv Krotonea na gostovanju, u prošlom kolu.
Što se tiče Liga Evrope, Napolitanci i dalje drže sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u nokaut fazu, ali treba rei da ih očekuje težak posao na stadionu “Dijego Armando Maradona” pošto im u goste dolazi Real Sosijedad koji generalno igra sjajno ove sezone.
Trenutno Napolitanci zauzimaju prvo mesto na tabeli i za plasman u noakut fazu im odgovara i nerešen rezultat, ali nema nikakve sumnje da će izabranici Đenara Gatuza ići na sva tri boda.
U prošlom kolu Liga Evrope, Napolitanci su remizirali na gostovanju kod AZ Alkmara, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Real Sosijedad: Baskijci su u krizi!

Fudbaleri Sosijedada su na jedan fantastičan način započeli ovaj šampionat i dugo je zaista ova ekipa bila na prvom mestu na tabeli, ali su u poslednje vreme vezali nekoliko slabijih partija, pa se trenutno moraju zadovoljiti sa fantastičnim drugim mesto na tabeli, uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, ali i čak dva meča viška u odnosu na Madriđane.
U poslednje vreme ekipa iz Baskije ima određenih problema i na dva poslednja susreta ne znaju za trijumf, a oba puta su remizirali.
Prvo su izabranici trenera Alguasila odigrali nerešeno na svom terenu protiv Viljareala, koji takođe blista ove sezone, da bi u prošlom kolu remizirali na gostovanju kod Alavesa kada nije bilo golova.
Što se tiče drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, Sosijedad se nalazi na drugom mestu na tabeli ali se i pored toga nalaze u veoma nezavidnoj situaciji pošto im po svemu sudeći za prolazak u narednu fazu treba pobeda na gostovanju kod Napolija koji pruža fenomenalne partije ove sezone.
U prošlom kolu su Baskijci nažalost samo remizirali na svom terenu protiv Rijeke, u meču u kom su bili apsolutni favoriti, a na kraju je bilo 2:2, uz podatak da je hrvatski predstavnik dva puta vodio na tom duelu, ali se mora priznati i da su propustili nekoliko neverovatnih šansi za postizanje golova.
Inače, ne treba zaboraviti da trener Sosijedada i dalje ima velikih problema sa odsutnim fudbalerima, i sigurno je da ih očekuje dosta težak posao na stadionu “Dijego Armando Maradona”.

Naš predlog

Prava je šteta što se vrlo lako može dogoditi da jedna od ove dve ekipe na kraju grupne faze ne izbori plasman u nokaut fazu, pošto se radi o dva tima koja su baš dosta pokazali od početka ove sezone. Mišljenja smo ipak da će Napoli uspeti da iskoristi nešto slabije partije Sosijedada u poslednje vreme, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.05. Za očekivati je da ovo bude meč sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 3+, za koju je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.92. Vredi pokušati i sa igrom GG, koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.