Tiket dana (sreda, 09.12.2020)

tiket dana

Večeras se završava grupna faza Lige šampiona, pa ćemo saznati kojih 16 ekipa nastavlja borbu za titulu evropskog klupskog prvaka. Pored utakmica najjačeg takmičenja igraće i Norvežani, Englezi…

Olimpijakos – Porto – 1 @ 1.90 u Meridianbet

Pirejci ne mogu, još jednom, u završnicu Lige šampiona, ali su blizu plasmana u nokaut fazu Lige Evrope. Prošle sezone su bili zapaženi u tom takmičenju po ispadanju iz Lige šampiona, pa su čak u dvomeču bili bolji i od jednog Arsenala, da bi njih izbacio drugi engleski tim, ekipa Vulverhemptona. Posle pet kola imaju samo tri boda osvojena u meču sa Marsejom, a protiv francuske ekipe poraženi su u prošlom kolu sa 2:1. Upravo taj gol koji su dali na ”Velodromu” može biti presudan pošto su na svom ”Karaiskakiju” pobedili sa 1:0, pa bi u slučaju istog broja bodova sa Olimpikom bili bolji u međusobnom skoru. Ipak, pobeda nad Portom rešava im sve dileme i verujemo da Olimpijakos neće želeti da čeka ishod meča u Mančesteru. Što se porta tiče, oni su sigurno drugi, i ne mogu na prvo mesto čak i u slučaju pobede u Atini i poraza Mančester Sitija. Zato neće biti preterano zainteresovani za ishod meča u pireju, uprkos velikom novcu koji se dobija za pobedu, pošto u domaćem prvenstvu već zaostaju četiri boda za Sportingom iz Lisabona. Očekujemo pobedu Olimpijakosa, verovatno minimalnu, ali vam predlažemo jedinicu sa kvotom 1.90 u kladionci Meridianbet.

Mančester Siti – Marsej – 1/1 @ 1.90 u Bet365

Mada su bodovi iz ovog meča znatno važniji gostima, nemamo dilemu ko je favorit u meču mančesterskih ”građana” i Olimpika iz Marseja. O razlici u kvalitetu dovolno govori ishod njihovog prvog meča u kome je Siti slavio sa lakih 3:0 na ”Velodromu”. S druge strane Marsej igra odlično u francuskoj Ligi 1 i posle 13 kola nalaze se na 4. mestu sa četiri boda manje od vodećeg Pari Sen Žermena. Međutim, Olimpik ima čak dva meča manje, pa bi uz povoljne rezultate u njima, Marsej bio lider šampionata. Navijači smatraju da je došlo vreme da njihovi ljubimci pokažu zube višestrukom uzastopnom šampionu sa ”Parka Prinčeva”. Ukoliko bi se to desilo, i Marsej bio konkurentan za titulu do samog kraja prvenstva, verujemo da bi navijači oprostili rano ispadanje iz Evrope. Nada postoji, ali čak ni pobeda na ”Etihadu” ne bi im garantovala treće mesto, pošto onda zavise od ishoda meča u Atini gde Olimpijakos dočekuje Porto. Upravo to što nisu samo krojači svoje sudbine, govori nam da je Marsej prežalio ovogodišnje izdanje Lige šampiona. Siti će možda odmoriti neke fudbalere, ali Gvardiola ima dovoljno kvalitetan sastav da opet pobedi Francuze. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 1.90 u kladionici Bet365.

Reding – Birmingem – 1 @ 2.13 u 1xbet

Bez prekida se igra u engleskom Čempionšipu. Pred nama je 17. kolo najjače druge lige na svetu. Posle fantastičnog starta sezone i ubedljivog prvog mesta, ekipa Redinga je ušla u lošu formu i skliznula na treću poziciju. Bili su još slabije plasirani, ali su u prethodna četiri kola zabeležili dve pobede i dva remija. U subotu je ekipa srpskog trenera Veljka Paunovića lako izašla na kraj sa Notingem Forestom, ali ih sada očekuje meč sa Birmingemom, timom koji je na strani mnogo neugodniji od ”šumara”. Birmingem je na strani odigrao osam utakmica, a izgubio je samo jednom i to minimalno u Noriču. Dva puta su slavili u gostima, a čak pet puta remizirali. Imaju čvrstu odbranu, pa su na tih osam mečeva primili samo četiri gola, na svakom drugom po jedan. Reding je, bez sumnje, favorit, ali će mu trebati mnogo muke da dobije tim španskog trenera Aitora Karanke. Probajte sa jedinicom, a koeficijent za nju u kaldionici 1xbet iznosi 2.13.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 7.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.