Tiket dana (četvrtak, 10.12.2020)

tiket dana

Opraštamo se večeras sa polovinom klubova iz Lige Evrope. Druga polovina, ona uspešnija, nastaviće na proleće borbu u nokaut fazi za osvajanje trofeja koji donosi i plasman u Ligu šampiona. Dosta toga je već rešeno, ali ima i nekoliko dilema.

PAOK – Granada – 2 @ 2.05 u 1xbet

Solunci su ostali bez šansi da dođu bar do drugog mesta posled dva uzastopna poraza, u Ajndhovenu, pa onda i na Kipru protiv Omonije. U poslednjem kolu dočekuju Granadu, trenutnog lidera grupe, koji želi da ostane na vrhu i tako ima nešto lakši žreb za šesnaestinu finala. Nije ni Granada blistala u ovom takmičenju, ali je sakupila deset bodova iz pet utakmica. Dva puta su pobedili Omoniju, ali je najvažniji bio trijumf u Holandiji u prvom kolu protiv PSV-a. U duelu ove dve ekipe u Španiji nije bilo golova. Tada je blistao srpski golman na golu PAOK-a, Živko Živković. Granada je primila samo tri gola u ovih pet kola i verujemo da će i Grci teško do njihove mreže. Za razliku od Lige Evrope Granada je primila čak tri gola u poslednjem meču u španskoj La Ligi i to protiv Ueske, čime su vezali petu utakmicu bez pobede u prvenstvu. Jasno je da neće videti Evropu naredne godine, pa bar da ostanu što duže u ovoj sezoni. PAOK se okrenuo domaćem prvesntvu i neće imati preveliki motiv u meču sa Granadom. Gostima treba trijumf za overu prvog mesta, pošto smo ubeđeni u pobedu PSV-a nad Omonijom u Ajndhovenu. Zato vam predlažemo dvojku, a koeficijent za pobedu gostiju u kladionici 1xbet iznosi 3.05.

Seltik – Lil – 2 @ 2.30 u Meridianbet

Odavno tim iz Glazgova nije imao ovako loš učinak u prvom delu sezone. Seltik je odavno izgubio šanse da se nađe u nokaut fazi Lige Evrope, u prvih pet kola osvojio je samo jedan bod, i to upravo protiv Lila, u utakmici na severu Francuske. Po dva puta ih je pobeđivao Milan, kao i prađka Sparta, što se može nazvati neočekivanim. U škotskoj ligi polako gube korak sa gradskim rivalom Rendžersom, i sva je prilika da će se posle pune decenije oprostiti od šampionskog pehara. U prošlom kolu Premijer lige Škotske nisu uspeli da pobede ni Sent Džonson na svom terenu, pa su ”policajci” sa ”Ajbroksa” pobegli na 13 bodova razlike, doduše uz dva meča više odigrana. Pokušaće Kelti da se vrate u trku i to će biti njihov prioritet u ostatku sezone. Meč protiv Lila nije u fokusu, ali bi voleli da grupnu fazu okončaju pobedom. Teško će do nje doći, Lil je odličan, uspeo je da deklasira Milan na ”San Siru”, a pobeda u Glazgovu obezbedila bi mu prvo mesto u grupi i nešto lakđi žreb za prvo kolo nokaut faze. Mi predlažemo dvojku, a kvota za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 7.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.