Tiket dana (ponedeljak, 14.12.2020)

tiket dana

Danas je baš dan za odmor za ladioce, ali za one prave predaha nema, čak i kad je ponuda ovako slaba kao ovog ponedeljka. Razlog za to je prost, već od sutra igraju se vanredna kola u gotovo svim evropskim ligama, pa su prethodna kola završena još u nedelju, da bi timovi imali vremena za mali odmor. Mi ne odustajemo, ovo je naš predlog.

Odenze – Mitjiland – GG3+ @ 2.14 u Meridianbet

Šampion Danske okončao je prvo učešće u Ligi šampiona u sredu, tako što je stigao do drugog boda i to u meču sa prethodnim prvakom Evrope, ekipom Liverpula. Očigledno je Mitjiland bio impresioniran društvom i takmičenjem u kom se nalazi, pa je na početku naređao četiri poraza, a potencijale nagovestio tek u dve poslednje utakmice kada su remizirali sa Atalantom u Bergamu i Liverpulom na svom terenu. Bilo kako bilo, nastup se ne može oceniti kao neuspešan, ali je jasno da Mitjiland mora da ima kvalitetniji tim ako želi da bude stalni član elite evropskog fudbala. Ovog leta su prošli teške kvalifikacije, sve se to odrazilo na rezultate na domaćem planu, pa iako su se posle prošlonedeljne ponede u Vejleu vratiili na vrh, konkurencija se zaoštrila i za titulu se bori, pored njih i Kopenhagena, kako je bilo prethodnih sezona, još nekoliko ekipa. Odenze nije među nima, a ovom timu je prevashodni cilj da se domogne plej.ofa. Naime, danska liga se posle dvokružnog sistema i 22 kola, deli na dva dela, prvih šest ekipa igra za titulu i plasman u Evropu, a donji deo tabele, takođe šest timova, bori se za opstanak. Odenze je na polovini regularnog dela prvenstva na 9. mestu sa 14 bodova, ali su od željenog šestog mesta udaljeni samo dva boda. Već su se jednom sastale ove dve ekipe, u prvom kolu nove sezone, a Mitjiland je slavio sa 3:1. I sada je šampion favorit, ali se Odenze neće predati, pa je naš predlog igra na golove. Biće ih bar tri, uz po neki na obe strane. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.14.

Lehija – Visla Plock – 1 @ 1.95 u 1xbet

U poslednjoj utakmici 13. kola poljske Ekstraklase, bivši šampion Lehija dočekuje Vislu iz Plocka. Obe ekipe su u lošoj formi, domaćin je vezao tri poraza, i to bez postignutog gola, dok su gosti bez pobede na pet poslednjih utakmica, a ni oni nisu dali gol na prethodna tri meča. Ipak, kada se pogleda tabele Lehija je bolja, mada je plasman u sredini tabele za tim iz Gdanjska loš rezultat. Lehija je imala težak raspored u ta tri prethodna kola, gubili su od Pjasta u Gljivicama i Legije u Varšavi, ali ih je u Gdanjsku pobedio Leh iz Poznanja. Sada moraju da pobede kako znaju i umeju, pogotovo jer ekipa iz Plocka ne spada u vrh poljskog fudbala. Visla je samo jednom pobedila Lehiju u poslednjih sedam međusobnih okršaja, jednom je izvukla remi, a čak pet mečeva, uključujući i poslednja dva, dobio je tim iz Gdanjska. Ne očekujte goleadu, ali upišite jedinicu na ovom meču, Za pobedu Lehije u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 4.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.