Tip dana: Selta – Kadiz: Domaćin traži treću uzastopnu pobedu protiv najprijatnijeg iznenađenja La Lige!

Poslednji meč 13. kola španske La Lige se igra u Vigu gde će fudbaleri Selte dočekati Kadiz.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Selta: Bolje partije u poslednje vreme!

Stiče se utisak da fudbaleri Selte iz godine u godinu pružaju sve slabije partije. Naime, poznato je da se ekipa iz Viga u poslednja dva šampionata borila za opstanak, a stvari nisu puno bolje ni ove sezone pošto se Selta posle dvanaest odigranih kola nalazi na 17. poziciji na tabeli što je ujedno i prvo mesto na lestvici koje na kraju sezone donosi opstanak u ligi.
Katastrofalno je ekipa iz Viga započela ovogodišnje izdanje španske La Lige, ali se ipak mora priznati da kako vreme prolazi tako i nekadašnji redovni učesnik Lige šampiona pruža sve bolje partije.
Naravno, najbolji pokazatelj za to su i dva trijumfa u poslednja dva kola čime se ekipa iz Viga pomakla iz najopasnije zone. Prvo je ovaj tim bio bolji na svom terenu od Granade koja pruža izuzetno dobre partije u ovom šampionatu, a taj meč je završen rezultatom 3:1.
U prošlom kolu je Selta napravila pravi podvig pošto su trijumfovali na gostovanju kod Atletik Bilbaa, koji inače važi za ekipu koja igra fantastično na svom terenu.
Taj duel je završen rezultatom 0:2, a golove za Seltu postigli su Malo i Jago Aspas.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je ekipa iz Viga odigrala pet mečeva na svom terenu na kojima su upisali dva trijumfa i tri poraza.

Kadiz: Ova ekipa je najprijatnije iznenađenje šampionata!

Kada se sve sabere i oduzme slobodno možemo govoriti o tome da su fudbaleri Kadiza najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Naime, ova simpatična ekipa se u ovom trenutku nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što bi bila prava senzacija.
Ne treba zaboraviti da je Kadiz prošlu sezonu proveo u Segundi gde su igrali zaista sjajno i uspeli su da se posle četrnaest godina vrate u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
I dok su svi ovom timu davali minimalne šanse za opstanak u ligi, ova ekipa je primera radi uspela da savlada Real Madrid na gostovanju, ali i da u prošlom kolu pobedi Barselonu, u meču koji je završen rezutatom 3:1, što je svakako fantastičan uspeh i potvrda da odlične partije Kadiza kada je La Liga u pitanju nisu slučajnost.
Pre tog trijumfa u prošlom kolu nad Barsom, fudbaleri Kadiza su remizirali na gostovanju kod Elčea koje takođe igra sjajno u ovom prvensvu, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je novajlija u ligi odigrao šest mečeva na svom terenu gde su ostvarili jedan trijumf, dva remija i tri poraza.

Naš predlog

Iako Kadiz važi za najprijatnije iznenađenje ovog šampionata, mišljenja smo da će na ovom susretu ipak trijumfovati Selta kojoj su bodovi preko potrebni kako bi se pomakli iz najopasnije zone. Zbog toga vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Vrlo lako bi ovo mogao da bude i jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet dala poprilično dobar koeficijent koji iznosi 2.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.