10. kolo Evrokupa – Može li Partizan do nove pobede?

Nakon pobede nad Bahčešehirom, košarkaši Partizana ostvarili su plasman u Top 16 fazu Evrokupa, ali crno-beli imaju još da igraju pre nego što odu na zasluženi odmor.
U 10. kolu Evrokupa Partizan gostuje Buržu, sa kojim je već igrao pre manje od dva meseca. Podsećamo da su Francuzi tada slavi, a trenutno su i ispred crno-belih na tabeli, što znači da nas još jednom čeka pravi košarkaški spektakl.
Tim povodom sportska kladionica Meridian je za vas spremila bonus dobrodošlice od čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje.
Bonus možete odmah preuzeti OVDE.
Ali, ni to nije sve jer vas čeka i fantastičan bonus na broj parova do čak 2000%!
Na čelu sa Sašom Filipovskim, u beogradskom klubu su zadovoljni do sada postignutim rezultatima i plasmanom u TOP 16 fazu, ali daleko od toga da će kalkulisati i unapred se predati.
Obe ekipe imaju identičan skor poraza i pobeda ove sezone u Evropi, odnosno pet trijumfa i tri izgubljene utakmice, što je još jedan pokazatelj izjednačenosti kvaliteta.
Junak pobede nad Megom, Rašon Tomas posebno je istakao da je želja za pobedom i dalje prisutna, iako je glavni cilj obezbeđen. Ognjen Jaramaz se vratio, pod znakom pitanja je Aleksej Nikolić, koji se i dalje uigrava, ali Filipovski će svakako imati na koga da računa.
Shodno tome, s razlogom očekujemo spektakl u Francuskoj.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.