Zvezdina BONUS asistencija – Uzmi 1.500 RSD i podrži crveno-bele u Evroligi

Pauza je blizu, ali pre toga košarkaši Crvene zvezde imaju jedan važan zadatak, i to evroligaški!
Sa početkom od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić” Crvena zvezda dočekuje berlinsku Albu u okviru 14. kola Evrolige, a to ujedno predstavlja i veliku priliku da se crveno-beli vrate na pobednički kolosek kada je elitno takmičenje u pitanju.
Tim povodom sportska kladionica Meridian je za vas spremila bonus dobrodošlice od čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje.
Bonus možete odmah preuzeti OVDE.
Ali, ni to nije sve jer vas čeka i fantastičan bonus na broj parova do čak 2000%!
Pre nešto manje od nedelju dana mogli smo da vidimo put izabranika Saše Obradovića od sjaja do očaja, što je rezultiralo porazom od “bratskog” Olimpijakosa, ali…
Dva dana kasnije Zvezda je deklasirala FMP sa 111:75. Naravno, ne može se porediti Evroliga i ABA liga, ali navijače Zvezde sigurno može da raduje ovako ubedljiva pobeda, koja predstavlja uvertiru za Albu.
Četiri pobede i devet poraza svrstali su Zvezdu na 15. mesto na tabeli Evrolige, ali nije ni Alba mnogo bolja. Uz pet trijumfa i sedam poraza nalazi se samo poziciju ispred beogradskog tima.
Međutim, jasno je da Zvezdi neće biti lako da dođe do nove pobede, a to govori i iskustvo iz prethodnih duela sa Nemcima. Do sada su se ove dve ekipe sastajale četiri puta, a crveno-beli slavili su samo jednom i to sada već davne 2015. godine.
Poslednji susret bio je više nego neizvestan, a Alba je slavila nakon produžetaka (94:85). Kako će se završiti ova utakmica ostaje da vidimo, a posebno je zanimljivo što je jedan od najiskusnijih igrača Zvezde, Marko Simonović, svojevremeno nosio dres Albe.
Spoj mladosti i iskustva – Simonović tako opisuje Albu, a da li će Zvezda moći da parira – saznaćemo uskoro.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.