Tiket dana (četvrtak, 17.12.2020)

tiket dana

Danas nema Lige Evrope, ali je ostalo ponešto mečeva iz vanrednih kola odigranih prethodna dva dana. Pred nama je uzbudljiv vikend, a posle njega sledi mali odmor za većinu fudbalskih takmičenja u Evropi.

Aston Vila – Barnli – x2 @ 2.18 u 1xbet

Prethodno kolo bilo je beričetno za oba tima. Doneli su po tri boda sa gostovanja i to postigavši samo po jedan gol. Ni Aston Vili pred odlazak u Vulverhempton, a ni Barnliju pred gostovanje na ”Emirejtsu” nisu davane velike šanse, ali su oni opovrgli sve prognoze. Uostalom ovo prvenstvo u Premijer ligi je takvo, mnogo je neočekivanih rezultata i kikseva favorita, pa je tim sve interesantnije. Vila je do pobede nad ”vukovima” stigla iz penala u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Time su prekinuli niz od dva uzastopna poraza i pred ovo kolo su na 10. mestu sa 6 pobeda i 4 poraza. Tim iz Birmingema ima i dve utakmice manje odigrane i priliku da dodatno popravi plasman. Barnli je do odlaska u Londom na megdan Arsenalu imao samo jedan trijumf i nalazio se u zoni ispadanja. ”Klaretsi” su iskoristili glupost Džake koji je bez razloga zaslužio isključenje i brojčanu prednost uspeli da naplate autogolom Obamejanga. Imali su momci Šona Dajša i mnogo sreće, Obamejang obično trese protivničke mreže, ali je sada posle kornera Barnlija loše reagovao i glavom sproveo loptu iza leđa svog golmana. I jedni i drugi igraće mnogo slobodnije posle pobeda, Vila će pokušati da prekine niz od tri uzastopna poraza na svom ”Vila parku”, pošto su poslednji put slavili u onom antologijskom meču sa Liverpulom, kada je bilo 7:2. S druge strane Barnli je na četiri prethodna gostovanja primao golove samo od Sitija, doduše čak pet, ali mu je zato mreža ostala netaknuta protiv Vest Broma, Brajtona i Arsenala. Smatramo da je Barnli stekao dovoljnu dozu samopouzdanja da ne izgubi u Birmingemu, prošle sezone je bilo 2:2, a sada predlažemo duplu šansu na goste. Za x2 u kladionici 1xbet kvota je 2.18.

Servet – Sion – 1,2+ @ 1.98 u Meridianbet

Veliku pobedu ostvario je Servet u prethodnom kolu. Slavio je tim iz Ženeve na gostovanju kod trostrukog uzastopnog šampiona, ekipe Jang Bojsa, sa 2:1. Bila je to druga uzastopna pobeda Serveta, i druga na strani, pošto su prethodno slavili u Lihtenštajnu protiv Vaduza. Servet je u formi, tri pobede u četiri kola najbolji je period ovog tima u dostadašnjem toku sezone, a niz bi mogli da nastave u meču sa Sionom. Gosti su izgubili četiri uzastopne utakmice, a poslednji trijumf su upisali, pazite sad, baš protiv Serveta 25. novembra. Eto još jednog razloga za Servet da se ”osveti” rivalu od koga je, sasvim očigledno, kvalitetniji i to pokazuje pozicija na tabeli. Servet je sakupio 14 bodova, dok Sion ima duplo manje, ali i jedan meč manje odigran. Nisu ovo timovi koji će se boriti za vrh tabele, ali ne bi trebalo ni da strahuju za status, mada se po trenutnoj formi Siona to ne može reći. Očekujemo pobedu Serveta, ali i bar dva gola domaćeg tima. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 4.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.