Tip dana: Roma – Torino: Mogu li “bikovi” da izbegnu poraz na “Olimpiku”?

Poslednji duel 12. kola italijanske Serije A se igra na “Olimpiku” gde će fudbaleri Rome dočekati Torino.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Roma: Cilj je plasman u Ligu šampiona!

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači “vučice” imaju dosta razloga za zadovljstvo kada su u pitanju partije fudbalera Rome. Naime, Rimljani se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvtoplasirani Napoli, ali bi već eventualnim trijumfom u ovom kolu protiv Torina prešli na tabeli upravo Napolitance i došli do pozicije koja će svakako navijače ove ekipe i te kako obradovati, pošto je poznato da to četvrto mesto na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, a to je primarni cilj za izabranike Paula Fonseke, koji dve godine zaredom nisu igrali u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, pa je utisak da bi treća vezana sezona bila zaista previše.
U prošlom kolu su Rimljani odigrali jefan fenomenalan susret i to na gostovanju kod Bolonje u kom su slavili sa 1:5, a veoma zanimljivo je da je taj rezultat bio aktivan i na poluvremenu i evientno je da su izabranici Paula Fonseke malo spustili gas u nastavku.
Što se tiče Liga Evrope, ne treba zaboraviti da se “vučica” bez većih problema plasirala u završnicu takmičenja, a ono što je sigurno je da će ekipa iz Rima učiniti sve što je u njihovoj moći da dođe do trofeja u Ligi Evrope, pošto u tom slučaju imaju i direktan plasman u Ligu šampiona.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sad ja Roma odigrala pet susreta na kojima je ostvarila tri trijumfa i dva poraza.

Torino: Katastrofalne partije “bikova”!

Treba biti realan pa reći da je malo ko zaista očekivao da će fudbaleri Torina imati ovoliko problema na startu ovog šampionata.
Naime, “bikovi” se u ovom trenutku nalaze na katastrofalnom devetnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, što apsolutno niko od navijača jednog od najstarijih italijanskih klubova ne bi voleo.
Do sada su “bikovi” ostvarili samo jedan trijumf i tri remija i ukupno su sakupili šest bodova, što je za četii boda manje od tima koji se trenutno nalazi u bezbednoj zoni, a to je u ovom trenutku Fiorentina, koja takođe ne liči na sebe kada je ovo prvenstvo u pitanju i deluje da i njima predstoji teška borba za opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Torino u jednom fenomenalnom susretu poražen na svom terenu od Udinezea, a taj meč je završen rezultatom 2:3, i možemo slobodno reći da su “zebre” iz Udina potpuno zasluženo došle do trijumfa na tom meču pošto su imale više zrelijih prilika za postizanje gola.
Kada su u pitanju partije na gostujućun terenima, do sada su Andrea Beloti i drugari odigrali pet susreta van Torina u kojima su ostvarili jedan trijumf, jedan remi i tri poraza, a u prošlom kolu su na strani odigrali sjajan duel protiv Juventusa, ali su nažalost u samom finišu meča primili pogodak i ostali bez ruku na srce zasluženog boda.

Naš predlog

Roma igra poprilično lep i atraktivan fudbal ove sezone i otuda ne treba da čudi što na mečevima na kojima “vučica” nastupa po pravilu skoro uvek ima dosta golova. Mišljenja smo da će to slučaj biti i sada zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.98. Kada se sve sabere i oduzme i pored toga što su gostima bodovi preko potrebni mišljenja smo da će ovo Roma dobiti bez većih problema pošto u poslednje vreme pružaju dosta dobre partije, a mi vam zbog svega toga savetujemo da probate sa 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.