SEZONA U PUNOM JEKU – kladi se na NFL jer čeka te i BONUS IZNENAĐENJE

Navijača nema, presezonskih utakmica nije bilo, Dastin Kolkvit i Tom Brejdi su posle mnogo godina promenili ekipe, ali NFL spektakl nije izostao!
Kraj regularnog dela sezone je tu, a već početkom januara nas očekuje plej-of, dok je februar rezervisan za veliko Superbol finale, koje će se igrati na Floridi.
Kako je borba za plej-of uveliko u toku, kladionica Meridian spremila ti je fantastično iznenađenje – OVDE te čeka 1.500 DINARA za online i uživo klađenje.
Potrebno je samo da kreiraš nalog na meridiabet.rs ili putem mobilne aplikacije, a onda možeš da podržiš svog NFL favorita i proveriš šta znači najveći izbor mečeva za klađenje po ubedljivo najvećim kvotama na tržištu +bonus na broj parova od čak 2000%!
Pre samo nekoliko dana imali smo priliku da gledamo verovatno i najuzbudljiviji meč sezone, Baltimor Rejvensi su uspeli da pobede Klivlend Braunse, a videli smo čak 89 poena. Na kraju 47:72 za Baltimor.
Ipak, ono što je posebno zanimljivo jeste šro je Lamar Džekson morao da napustio teren zbog grčeva, a u tom momentu Rejvensi su vodili sa 34:20.
Međutim, Klivlend je preokrenuo i poveo sa 35:34 i to je Džeksonu bio znak da mora da se vrati iz svlačionice pravo na teren. To je i uradio, pa smo na samom kraju videli pravu filmsku završnicu. I to je NFL, zar ne?
Braunsi su tako propustili prvu meč loptu za plej-of, ali je Baltimor ostao u trci.
Manje lepa vest jeste da su Tampa Bej i Tom Brejdi u problemu, pošto će Ronald Džons morati na operaciju, te će najverovatnije propustiti kraj ligaškog dela.
Kanzas Siti Čifsi i Pitsburg Stilersi su već obezbedili plej-of, a blizu su i Bafalo Bilsi. Još četiri mesta ostalo je u jako uzbudljivoj AFC konferenciji.
Kada se radi o NFC konferenciji, u zapadnoj diviziji prva dva mesta zauzimaju Los Anđeles i Sijtel, dok su na jugu trenutno najbolji Nju Orleans i Tampa Bej, a Falkonsi su na trećem mestu.
Predvdnik istične divizije je Vašington, Njujork i Filadelfija slede. “Vođa” severa je Grin Bej Pakersi, pa slede Minesota i Čikago Bers.
Bilo kako bilo, finiš je blizu, a nema sumnje da će biti podjednako uzbudljivo, kao i cela sezona.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.