Tiket dana (ponedeljak, 21.12.2020)

tiket dana

Ponedeljkom je ponuda svakako slabija, danas je ito tako, ali je pred praznike ona još siromašnija. Ipak, za sastavljanje tiketa ima dovoljno materijala.

Barnli – Vulverhempton – x @ 3.24 u Bet365

Iza Barnlija je sasvim zadovoljavajućih 15 dana. Ekipa trenera Šona Dajša je neporažena u tri prethodna kola, dva puta su remizirali i jednom pobedili i osvojili tačno polovinu bodova koje imaju. Moramo da kažemo da smo očekivali buđenje ”klaretsa”, pre ili kasnije. Njihov loš start prvenstva nije posledica samo slabih igara, već i nešto težeg rasporeda na startu. Pored dobrog učinka u tri prethodna kola, Barnli je izgubio samo jednom na šest poslednjih. Taj poraz bio je baš ubedlji, 5:0 od Sitija na ”Etihadu”, ali je uvek bolje izgubiti jedno 5:0, nego pet puta po 1:0. Ne računajući taj meč u Mančesteru, na preostalih pet utakmica Barnli je primio ukupno jedan gol, što dodatno raduje navijače ovog kluba pred ”Božićno ludilo”. Sada na ”Turf Mur” dolazi Vulverhempton. Ovaj tim je totalno nepredvidljiv u ovoj sezoni. Primer za to su i prethodni mečevi. Prvo su pobedili Arsenal u gostima, onda dva puta izgubili, ubedljivo u Liverpulu i neočekivano od Vile na svom ”Molinou”, ali su zato u prošlom kolu pobedili Čelsi. Ispada da su majstori za klubove iz prestonice, jer su pre Čelsija i Arsenala pobedili Kristal Palas i Fulam, a jedino su izgubili od Vest Hema. Prošle sezone okršaji ova dva tima okončani su istim rezultatom 1:1, a smatramo da će i sada biti nerešeno, s golovima ili bez njih, svejedno. Za x u kladionici Bet365 kvota je 3.25.

Karlsrue – Hamburger – 2 @ 2.19 u Meridianbet

Svake sezone Hamburger ima jedan period u kome naređa nekoliko poraza, koji ga na kraju skupo koštaju. Tako je bilo kada su ispali iz Bundeslige, a ”mračnu stranu” imali su i u Cvajti, pa nikako da se vrate u elitu. Izgleda da je taj period, što se ovog prvenstva tiče, za njima. Na pet uzastopnih kola, od 6. zaključno sa 11. nisu pobedili, a posle dva remija vezali su tri poraza. Da sve bude gore dva puta su izgubili na svom terenu, od Bohuma i Hanovera. Čini se da su fudbaleri tima iz najveće nemačke luke prevazišli krizu, iza sebe imaju dve pobede, u Darmštatu i ubedljivu protiv Zandhauzena na svom terenu. U meč protiv Karlsruea ulaze kao četvrtoplasirana ekipa, a za vodećim Holštajnom iz Kila zaostaju pet bodova. U slučaju pobede na ovom meču ta razlika bi se spustila na, više nego podnošljiva, dva boda. Ove dve ekipa kao da se gledaju u ogledalu. Kada je Hamburger gubio, Karlsrue je pobeđivao i obrnuto. Ovaj tim je imao niz od četiri pobede, a u prethodna dva kola doživeli su poraze. Karlsrue je prvo izgubio Fortune na svom trenu, a onda i na gostovanju Aueu. Na tabeli Cvajte nalaze se na 14. mestu i njihov jedini cilj je opstanak u Cvajti, u koju su se vratili pre dve sezone. U prošlom prvenstvu Hamburger je dobio oba duela sa Karlsrueom i smatramo da će i treći uzastopni. Naš predlog je dvojka, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.19.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 7.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.