Tip dana: Čelsi – Vest Hem: ‘Čekićem” po preostalom samopouzdanju Čelsija!

Za ponedeljak su zakazana poslednja dva susreta 14. kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Londonu gde će Čelsi dočekati Vest Hem.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Čelsi: Šta se dešava sa “plavcima”?

Nakon fantastičnog starta šampionata utisak je da fudbaleri Čelsija igraju sve bolje zbog čega su znatno pali na tabeli engleske Premijer lige i trenutno se nalaze na osmom mestu na tabeli, iako su u jednom trenutku bili u samom vrhu.
Na poslednja dva meča izabranici Frenka Lamparda su doživeli dva poraza, i to oba na gostovanjima, pošto su prvo izgubili od Evertona, a onda i u prošlom kolu kod Vulverhemptona, nakon gola koji su primili u poslednjim trenucima utakmice.
Ono što je ipak dobra stvar je činjenica da su “plavci” uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što je svakako i bio primarni cilj kada je u pitanju ova godina, ali je sigurno da ekipa iz Londona može i mora bolje u Premijer ligi.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici Frenka Lamparda odigrali šest mečeva na “Stamford Bridžu” na kojima su ostvarili tri trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u poslednjem duelu na svom terenu “plavci” su slavili protiv Lidsa, kada je bilo 3:1, što je za sada poslednja pobeda Čelsija u ovom šampionatu.
U poslednjem međusobnom meču između Čelsija i Vest Hema su slavili “čekićari” a taj duel je završen rezultatom 3:2, a ono što je veoma zanimljivo je da je Vest Hem i pre toga slavioi to na “Stamford Bridžu” kada je bilo 1:0, pa je sigurno da “plavce” očekuje izuzetno težak posao na ovom susretu.

Vest Hem: Navijači mogu da budu zadovoljni!

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijači Vest Hema mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji igraju fudbaleri ove ekipe kada je ovaj šampionat u pitanju.
Naime, “čekićari” se trenutno nalaze na desetom mestu na tabeli i eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Čelsija bi došli čak do šeste pozicije na lestvici, za koju je poznato da na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Evrope.
U poslednje vreme “ćekićari” igraju dosta dobro pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili čak tri trijumfa, uz jedan remi i jedan poraz. U prošlom kolu su izabranici Dejvida Mojesa samo remizirali na svom terenu protiv Kristal Palasa, dok su pre toga ostvarili trijumf na gostovanju kod Lidsa, a taj duel je završen rezultatom 1:2. Što se tog meča tiče, zanimljivo je da je prvo dosuđen penal za domaćine koji je odbranio Fabijanski. Ipak on je ponovljen i strelac je bio Klič. Uspli su “čekićari” da izjednače. Posle kornera Souček je glavom loptu sproveo u mrežu i rezultat je 1:1. U drugom poluvremenu su gosti bili nešto bolji rival, a kako je meč odmicao delovalo je da neće biti više golova, ali je onda u 80. minutu Ogbona posle prekida pogodio za preokret i konačni trijumf Vest Hema od 1:2.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada su izabranici Dejvida Mojesa odigrali šest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili čak tri trijumfa, uz jedan remi i dva poraza.
Ono što može da raduje sve navijače ovog tima je da su na poslednja dva susreta slavili protiv Čelsija, pa je sigurno da zbog toga u lepom raspoloženjui putuju na jedno od najtežih gostovanja u Premijer ligi.

Naš predlog

Barem na papiru, Čelsi je izuzetno kvalitetniji tim i mišljenja smo da bi to morali da pokažu i na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Utisak je da bi na ovom duelu trebalo da bude baš dosta golova jer i jedna i druga ekipa neguju ofanzivan stil fudbala, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40. Za one koji nisu previše hrabri, savetujemo vam da probate sa nešto sigurnijom varijantom a ona je svakako igra 3+ za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.