Zvezda ruši Zenit – Uzmi 1.500 RSD i podržiš crveno-bele u Evroligi

Tek što su se košarkaši Crvene zvezde vratili na pobednički kolosek kada je Evroliga u pitanju, usledio je novi problem.

Samo dva dana pre utakmice protiv Zenita u 16. kolu Evrolige, iz crveno-belog tabora saopšteno je da u svojim redovima imaju problema sa koronavirusom, te da su svi članovi tima u kućnoj izolaciji.
Utakmica protiv Cedevite Olimpije u ABA ligi je odložena, ali sada su Zvezdini košarkaši spremni za novi evroligaški izazov.

Tim povodom sportska kladionica Meridian vam je spremila najveće kvote na planeti, a tu je i najjači bonus ikada – čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje.
Preuzmi bonus odmah OVDE.

Naravno, tu je i vrhunski bonus na broj parova do 2000%.

Pre samo nekoliko dana, crveno-beli su uspeli da savladaju Valensiju i to u jako neizvesnoj utakmici, a pobeda protiv Zenita na gostujućem terenu bi izabranicima Saše Obradovića i te kako dobro došla.

Dva tima susrela su se i prethodne sezone kada je slavila Zvezda, pa se mnogi nadaju istom ishodu i danas.

Nije tajna da beogradski klub nema problema u regionalnoj ligi, ali u elitnom takmičenju ne cvetaju ruže, zauzima tek 16. mesto, iako je na početku sezone najavljen pohod na Evroligu.

Sa druge strane, Zenit je možda i jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, trenutno je na sedmoj poziciji, ali daleko od toga da će se crveno-beli unapred predati.

Utakmica je na programu od 18 časova, a vama ostaje samo da uživate uz dobru košarku i neverovatne bonuse u Meridianu.

8 Comments

  1. Ovi je vise smesno nego zalosno. Ko je u opste doveo ovog Obradovica. Kuci zajedno sa svim igracima koji nas brukaju. Moze da ostane dobric, Davidovac i uskokovic. Da se nesto proba napraviti

  2. Bice ovo veliki izazov za nase crveno-bele da veceras trijumfuju ne silazeci sa pobednickog koloseka….Napred Zvezdo nasa, zasijaj nam najlepsim sjajem, sad pred Novu godinu!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.