Tiket dana (sreda, 23.12.2020)

tiket dana

Ne možemo da budemo nezadovoljni današnjom ponudom kada nam je na repertoaru španska, italijanska i francuska liga, uz nemački i engleski kup. Izbor je odličan, ali će već od sutra biti teško sastaviti tiket.

Napoli – Torino – 1,3+ @ 1.90 u Meridianbet

Poraz od Lacija u nedelju dodatno je udaljio Napolitance od njihovog dugogodišnjeg cilja, a to je povratak titule u grad pod Vezovom. Od nedavno ”San Paolo” nosi ime po Dijegu Armandu Maradoni, i možda to razbije maler, pošto je legendarni Argentinac, od nedavno počivši, prvi doneo Skudeto u Napulj. Napoli je trenutno peti, ali je Milan umakao za još tri boda i sada beži celih osam. S obzirom da ove sezone sve ekipe gube bodove i niko nije toliko dominantan, kao Juventus ranije, sve je moguće, jer je i vremena sasvim dovoljno. Torino se takođe uzda u dovoljan broj kola do kraja Serije A, ali iz potpuno drugih razloga. ”Bikovi” su očajno startovali, sada su u zoni ispadanja, na 18. mestu, sa samo sedam bodova iz 13 kola. Prosto neverovatno zvuči podatak da je Torino uspeo da pobedi samo jednom u aktuelnom prvenstvu, i to na gostovanju protiv Đenove. U prošlom kolu Torino je remizirao sa Bolonjom, pošto još jednom nije useo da zadrži prednost do koje je teškom mukom stigao. Vreme curi i ako žele da i u narednoj sezoni budu deo elite, moraju da počnu da pobeđuju. Ne verujemo da će se to dogoditi u Napulju, pa vam uz jedinicu predlažemo i bar tri gola na meču, jer Trino ima potencijal da zatrese mrežu Napolija. Za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.90.

Fejnord – Herenven – 1 @ 1.64 u 1xbet

Možda je nekome promaklo, ali Fejnord je u nedelju prvi put poražen u prvenstvu u 2020. godini. Podatak zvuči čudno, pošto ovaj tim nije stigao ni do jednog trofeja, a u aktuelnoj sezoni nazali se daleko od čela tabele. Ipak, informacija je tačna, ni u prolećnom delu prošlog prvenstva, koje je, istina, prekinuto, ni u jesenjem delu aktuelnog, tim i Roterdama nije poražen, sve do gostovanja Viteseu u Arnhemu u nedelju. Sada je Sarajevo jedini evropski tim koji nije doživeo prvenstveni poraz u godini koja je na izmaku. Posle prvog poraza Fejnord je pao na peto mesto, a vodeći Ajaks već beži sedam bodova. Kada se doda i činjenica da Fejnord nije prošao u nokaut fazu Lige Evrope, teško neko dosadašnji učinak može oceniti kao pozitivan, a u srcu su mu crveno-bele boje tima iz Roterdama. Sada na ”De Kajp” dolazi Herenven, tim koji je neočekivano poražen u pretjhodnom kolu na svom terenu od Heraklesa. To je već šesti uzastopni meč Herenvena u nizu bez pobede, uz dva poraza i četiri remija. Poslednji put je Herenven slavio protiv Fejnorda pre skoro pet godina i sumnjamo da će se nešto promeniti posle ovog meča. Čak mislimo da će domaćin slaviti pošto više nema opterećenje da ne izgubi u 2020. godini, a bili su tako blizu. Za jedinicu u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.64.

Hanover – Verder – 3+ @ 1.72 u Bet365

Ovo je derbi severa Nemačke u šesnaestini finala DFB kupa. Hanover već drugu sezonu igra u Cvajti, a malo je nedostajalo da mu se letos pridruži i Verder, tim koji je rekorder po broju odigranih utakmica u Bundesligi. Ipak, tim iz Bremena je uspeo da se spasi u baražu, i to samo zahvaljujući većem broju golova u gostima protiv Hajdenhajma, trećeplasirane ekipe Cvajte. Verder ne blista ni ove sezone u Bundesligi, pa je pobeda u Majncu u prethodnom kolu veoma važna. Ne samo zato što su prekinuli niz od četiri uzastopna poraza, odnosno čak devet mečeva bez pobede, već su savladali direktnog rivala iz donjeg dela tabele. Sada, pošto je pauza u Bundesligi, Verder se može posvetiti DFB kupu, kao takmičenju gde bi mogli napraviti određeni rezultat. Neće im biti lako u Hanoveru, bez obzira što je rival iz niđeg ranga, jer razlika u kvalitetu nije takva da je dvojka izvesna na ovom meču. U nemačkom kupu često se dešavaju iznenađenja, pa ćemo se i sada odlučiti za golove, a ne za konačni ishod. Naš predlog je 3+ sa kvotom 1.72 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 5.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.