Tip dana: Milan – Lacio: “Rosoneri” ne daju prvo mesto, ali pitaju se tu nešto i Lacijali!

U sredu su na programu preostali mečevi vanrednog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Milana i Lacija.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: Mogu li “rosoneri” da sačuvaju prvo mesto?

Mora se priznati da fudbaleri Milana ove sezone igraju iznad svih očekivanja što nam najbolje i potvrđuje prvo mesto na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Inter.
Nakon sjajnog starta šampionata utisak je da su “rosoneri” upali u blagu krizu, mada je sve to zaboravljeno nakon veoma važnog trijumfa u prošlom kolu na gostovanju kod Sasuola kada je bilo 1:2.
Pre toga su izabranii Stefana Piolija dva puta zaredom remizirali i to protiv ekipa koje ne spadaju u sam vrh italijanskog fudbala. Naime, prvo su “rosoneri” remizirali na svom terenu protiv Parme i to golom u poslednjim trenucima susreta, da bi nakon toga jedva isčupali bod i na gostovanju kod Đenove.
Oba susreta su završena rezultatom 2:2, što nam je pokazalo da Milan ipak ima i određene slabosti jer ponavljamo da je sve do tog trenutka delovalo gotovo besprekorno.
Loše partije ovog tima su se bez sumnje poklopile i sa neigranjem Zlatana Ibrahimovvića koji se još uvek nije oporavio od povrede, što je bez ikakve sumnje ogroman hendikep za “rosonere” pošto je jasno koliko uticaj popularni “Ibrakadabra” ima na igru Milana.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su izabranici Stefana Piolija odigrali šest duela na “San Siru” na kojima su ostvarili tri trijumfa i tri remija, a zanimljivo je da su na četiri poslednja duela na svom terenu čak tri puta remizirali.

Lacio: Cilj je plasman u Ligu šampiona!

Fudbaleri Lacija igraju promenljivo ove sezone i trenutno se nalaze na osmom mestu na tabeli, pa ako stvari posmatramo na taj način, sigurno je da smo dosta više očekivali od ove ekipe, pošto je poznato da je primarni cilj ovog tima plasman u Ligu šampiona.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja valja napomenuti da su izabranici Simonea Inzagija stigli do plasmana u nokaut fazu ovog takmičenja i to uz dosta muke pošto su u poslednjem kolu jedva slavili protiv Klub Briža, iako je belgijski šampion u finišu susreta propustio dve kolosalne prilike.
Bilo kako bilo, primarni cilj za ovu godinu je ispunjen, i sada Lacijalima ostaje da se fokusiraju na domaće prvenstvo, gde igraju krajnje nepredvidivo.
Primera radi, u prošlom kolu su Rimljani odigrali jedan fantastičan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Napoli sa 2:0, dok su pre toga mimo svih očekivanja samo remizirali na gostovanju kod Beneventa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče mečeva na strani, do sada su Lacijali odigrali šest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili čak četiri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz i to kod Sampdorije kada je bilo više nego ubedljiviih 3:0.
U poslednjem međusobnom susretu između Lacija i Milana su slavili “rosoneri”, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno interesantan susret u kom će snage odmeriti dve ekipe koje imaju najviše moguće ciljeve. “Rosoneri” su definitivno druga ekipa bez Zlatana Ibrahimovića zbog čega vam savetujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda i da se fokusirate na golove kojih će svakako biti na ovom susretu, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.