KREĆE NBA – Meridian ti je spremio NAJVEĆE KVOTE na svetu!

Gotovo da još uvek nismo sumirali utiske o nedavno završenoj NBA sezoni, a nova je već na pragu.
Naravno da se ne bunimo zbog toga, uživali smo prethodnih dana i u pripremnim utakmicama, koje su na neki način najavile šta nas čeka ove sezone, a to je jednom rečju – spektakl!
Start nove NBA sezone, povod je i da kladionica Meridian za vas spremi najbolju ponudu za klađenje, uz tradicionalno najveće kvote i bonuse na planeti.
I zato, odmah sada možeš preuzeti čak 1.500 dinara za online i uživo klađenje.
Jedan klik OVDE i bonus je tvoj!
Registruj se na meridianbet.rs i proveri šta znači najveći izbor mečeva za klađenje po ubedljivo najvećim kvotama u univerzumu + bonus na broj parova od čak 2000%!
Ove sezone gledaćemo nešto drugačiji format lige, uemsto 82, na programu će biti 72 utakmice, a imaćemo i plej-in turnir.
Ne sumnjamo da će Los Anđeles Lejkersi, na čelu sa Lebronom Džejmsom, dati sve od sebe da odbrane titulu šampiona, ali i te kako ima ko da im pomrsi konce.
Sve to je dovoljan znak da ćemo uživati, pa makar i u “balonu”.
Ono što je ovdašnjim ljubiteljima košarke posebno zanimljivo jesu svakako naši igrači, ali i oni iz regiona.
I ove sezone Nikola Jokić će predvoditi Denver, u Dalasu je i dalje čuveni tandem Boban Marjanović – Luka Dončić, dok ćemo Bogdana Bogdanovića gledati u novom dresu.
Bogdanović je “ostavio” Nemanju Bjelicu u Sakramentu, pa će sreću i put ka tituli tražiti u dresu Atalante, a srpska kolonija pojačana je još jednim imenom – Aleksejom Pokuševskim, koji je praktično zablistao u pripremnim utakmicama.
Naravno, kada je NBA liga u pitanju, neizbežna tema jeste i novac, a izgleda da ih neki timovi imaju “na pretek”. U ovoj polusezoni svedočili smo potpisivanju novih ugovora, a posebno su se istakli Milvoki i Janis Adetokumbo i Juta Džez i Rudi Gober.
Astronomske cifre su u pitanju, pa da vidimo da li će ih i opravdati?
Da li će Lejkersi odbraniti trofej, da li će Majami uzvratiti udarac, ili će možda neki Srbin imati priliku da stavi šampionski prsten – ostaje da vidimo.
Na OVOM LINKU čeka vas NBA specijal, pa neka je srećna nova sezona svima koji slave!

10 Comments

  1. Najbolje ponude utakmica svih sportova,pa i NBA lige,najbolje kvote,a o bonusima i da ne pricamo….Sve to ukazuje da je Deda Mraz ove godine poranio u Meridian…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.