Tiket dana (četvrtak, 24.12.2020)

tiket dana

Naredna dva dana neće biti povoljna za kladioce. Božić je po Gregorijanskom kalendaru, pa se fudbal igra u vrlo malom broju zemalja. Ipak, uspeli smo da sastavimo tiket i danas.

Nefči – Kešla – 1,0-3 @ 2.02 u Meridianbet

Domaćin je lider na tabeli posle 12 odigranih kola u ligi Azerbejdžana, ali ima samo bod više od aktuelnog šampiona Karabaga koji pritom ima meč manje odigran. Pravo je čudo da je Nefči i dalje na vrhu, uzimajući u obzir to da su pobedili samo dva puta u prethodnih pet kola. U tom intervalu dožievli su katastrofalan poraz od Karabaga, i to kao domaćini, bilo je čak 6:0 u Bakuu za najbolji tim Azerbejdžana proteklih godina. Što se Kešle tiče, ova ekipa nalazi se na 6.mestu, od osam timova, sa 13 bodova iz 12 utakmica. Ukoliko ne žele da se bore za status prvoligaša moraće mnogo bolje da igraju u nastavku sezone. U prošloj sezoni su bili odlični, završili su prvenstvo na trećem mestu, pa su igrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Međutim, ispali su već na proj prepreci i to od albanskog Lacija posle produžetaka na svom terenu. U ovoj sezoni su se već jednom sastajale ove dve ekipe, meč je igran u Bakuu, ali je Kešla bila domaćin. Slavio je Nefči sa 1:0. I sada očekujemo pobedu Nefčija, ali ne i goleadu, pa vam predlažemo kombinaciju jedinice i najviše tri gola na meču. Za 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.02.

Kajzeri – Konjaspor – 2 @ 2.31 u 1xbet

Domaćin je zauzeo poslednje mesto na tabeli u prošlom prvenstvu, ali je liga proširena zbog poznatih događaja oko pnademije, pa je i Kajzeri ostao prvoligaš. Ovaj tim je u prethodnoj sezoni trenirao Robert Prosinečki, koji je i dobio otkaz baš zbog napuštanja elite. Ako nešto bitnije ne poprave u nastavku sezone, Kajzeri će među drugoligaše sa jednom godinom zakašnjenja. Nalaze se u zoni ispadanja, tek na 19. mestu, a bez pobede na prvenstvenim duelima su još od 2. oktobra kada su u Ankari slavili minimalnim rezultatom protiv Ankaragučua. Konja je nešto bolja, trenutno su na 13. mestu, ali nisu pobedili od one iznenađujuće pobede nad Fenerbahčeom u Istanbulu. Tog meča se sećamo i po spektakularnom golu bivšeg Partizanovog prvotimca Marka Jevtovića, koji je golamana Fenera savladao neverovatnim makazicama. I prošlu sezonu Konjaspor je završila na 13. mestu, na kome je i sada, a tada su na gostovanju u Kajzeriju igrali 2:2. Nekako nam se čini da je gost u boljoj formi i da ima veće šanse za uspeh. Zato vam predlažemo dvojku sa koeficijentom 2.31 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 4.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.