Tip dana: Ankaraguču – Bešiktaš: Gost je favorit, ali je Ankaraguču nezgodan na domaćem terenu!

U četvrtak je izuzetno slaba ponuda za klađenje, ali smo ipak pronašli jedan zanimljiv meč za Vas. U pitanju je duel turske Superlige, u kom će Ankaraguču na svom terenu ugostiti Bešiktaš.
Meč između ova dva tima je zakazan za 17 časova.

Ankaraguču: Primarni cilj je opstanak u ligi!

Fudbaleri Ankaragučua su imali velike probleme prošle sezone i na kraju šampionata su zauzeli mesto koje nažalost znači i selidbu u niži rang. Međutim, nakon što se Superliga nastavila nakon preduge pauze zbog koronavirusa, savez je odlučio da iz najkvalitetnijeg ranga turskog fudbala neće biti ispadanja, što je i te kako obradovalo sve navijače Ankaragučua, koji je tako dobio drugu šansu.
Naravno, primarni cilj i ovog puta će biti opstanak u društvu najboljih a kako sada stvari stoje deluje da je ova ekipa jedan od najozbiljnijih kandidata za selidbu u niži rang.
Naime, u ovom trenutku se Ankaraguču nalazi na katatrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Ono što je posebno zanimljivo je da je Ankaraguču čak sedam bodova od tih devet osvojio u prethodna tri kola što znači da fudbaleri ove ekipe u poslednje vreme pružaju izuzetno dobre partije.
Sve je krenulo od trijumfa na domaćem terenu protiv Konjaspora u jednom neverovatno uzbudljivom susretu koji je završen rezultatom 4:3. Nakon toga je Ankaraguču slavio i protiv Hatajspora, da bi u prošlom kolu seriju dobrih rezultata zaokružili na gostovanju kod Genčerbirligija kada je bilo 1:1.
Što se tiče mečeva na svom terenu do sada je Ankaraguču odigrao šest mečeva na kojima su ostvarili dva trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Bešiktaš: Sjajne partije u poslednje vreme!

Prošlu sezonu je Bešiktaš završio na poprilično dobrom trećem mestu koje im je donelo plasman u kvalifikacijama za Ligu šampiona nakon što je drugoplasirani Trabzon suspendovan iz evropskih takmičenja.
Ipak, mora se priznati da se Bešiktaš nije proslavio ni u kvalifikacijama za Ligu šampionata gde su eliminisani od PAOK-a, ali ni u kvalifikacijama za Ligu Evrope gde su odmah na startu eliminisani od Rio Avea koji je bio na pragu plasmana u nokaut fazu, ali su u plej-ofu poraženi od Milana u jednoj neverovatnoj penal seriji.
Bilo kako bilo, sigurno je da se od Bešiktaša i ove sezone očekuje plasman na mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u evropska takmičenja, bilo da se radi o Ligi Evrope, ili još bolje, Ligi šampiona.
U ovom trenutku se ovaj tim nalazi na petom mestu na tabeli a u poslednje vreme fudbaleri ove ekipe pružaju fantastične partije pošto su na pet poslednjih mečeva ostvarili čak četiri trijumfa i samo jedan poraz.
U prošlom kolu je trećeplasirana ekipa iz prošlog šampionata bez većih problema savladala Erzerum, dok su pre toga doživeli poraz na gostovanju kod prvoplasirane Alanije, kada je bilo 2:1.
Do sada je Bešiktaš pružao promenljive partije na gostovanjima, pošto su na šest odigranih mečeva ostvarili tri trijumfa i tri remija, a uglavnom su to bili dueli sa dosta golova.
Poslednji trijumf na gostujućem terenu je Bešiktaš ostvario kod Fenerbahčea u jednom spektakularnom susretu koji je završen rezultatom 3:4.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da je gost veliki favorit na ovom susretu, ako ni zbog čega drugog onda zbog sjajnih partija u poslednje vreme, pošto je Bešiktaš na pet poslednjih susreta ostvario čak četiri trijumfa i samo jedan poraz. Takođe, gosti barem na papiru imaju daleko kvalitetniji sastav i mišljenja smo da bi to morali da potvrde na ovom susretu zbog čega vam toplo preproučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.
Treba očekivati i da ovo bude jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.
Za kraj, mišljenja smo da će gosti postići makar dva gola na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igorm G2+ za koju je Meridianbet dao koeficijent 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.