Tip dana: Altaj – Umranijespor: Domaćin je u ozbiljnom naletu!

U petak je izuzetno slaba ponuda za klađenje, pa smo zbog toga analizirali jedan meč druge turske lige u kom će Altaj na svom terenu dočekati ekipu Umranijespora.
Duel između ova dva tima je zakazan za 17 časova.

Altaj: Sjajne partije u poslednje vreme!

Nakon nešto slabijeg starta deluje da Altaj u poslednje vreme konačno pruža onakve partije kakve svi navijači i očekuju od ove ekipe, a svakako da je primarni cilj ovog tima plasman u najkvalitetniji rang turskog fudbala što je u ovom trenutku i te kako realno.
Naime, Altaj trenutno zauzima šesto mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na vodeći Giresunspor ali ono što treba naglasiti je da bi ovaj tim pobedom nad Umranijesporom došao na deobu prvog mesta, pa je sigurno da fudbaleri Altaja imaju ogroman motiv kada je ovaj meč u pitanju.
U poslednje vreme šestoplasirana ekipa na tabeli igra fantastično, pošto su na tri poslednja susreta zabeležili isto toliko trijumfa i tako na najbolji mogući način anulirali nešto slabiji start sezone.
U prošlom kolu je Altaj slavio na svom terenu protiv Akišara, a taj duel je završen rezultatom 2:1. Pre toga je jedan od najvećih favorita za plasman u Superligu slavio i na gostovanju kod Adanaspora, kada je bilo više nego ubedljivih 1:4.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je Altaj odigrao osam mečeva kao domaćin na kojima je ostvario pet trijumfa, dva remija i jedan poraz i trenutno su najbolji domaćini u ligi, što je svakako podatak vredan svake pohvale.

Umranijerspor: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Fudbaleri Umranijespora su prošlu sezonu završili na jedanaestom mestu na tabeli, a valja napomenuti da će i ovog puta primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih, i utisak je da ova ekipa ne bi trebalo da ima većih problema kada je to u pitanju.
Naime, u ovom trenutku se Umranijespor nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, a u poslednje vreme igraju poprilično promenljivo i nikako da vežu nekoliko dobrih rezultata, što je sasvim sigurno i najveći problem kada je ovaj šampionat u pitanju.
Primera radi, ovaj tim je na pet poslednjih susreta ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu su ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Adanaspora, kada je bilo 1:0.
Pre toga je Umranijespor remizirao na gostovanju kod pretposlednje Ankare, a na tom meču nije bilo golova.
Kada su u pitanju partije na strani, do sada je Umranijespor odigrao sedam mečeva na strani na kojima je ostvario dva trijumfa, tri remija i dva poraza, a svakako treba napomenuti da ova ekipa na četiri poslednja meča na strani ne zna za poraz, i sigurno je da će fudbaleri ove ekipe učiniti sve da se ta serija još više produži.

Naš predlog

Altaj pruža zaista sjajne partije u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to su i tri vezana trijumfa. Mišljenja smo da će ova ekipa nastaviti sa dobrim partijama i na ovom meču pa vam zbog svega toga predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.
Takođe, za očekivati je i da ovo bude jedan efikasan susret, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.