Tiket dana (petak, 25.12.2020)

tiket dana

Juče je, i pored slabe ponude, tiket bio pun pogodak, dakle, nema loših dana za klađenje. Znali smo i ranije da je dva puta godišnje, na Božić po Gregorijanskom kalendaru i za Novu godinu, teško sastaviti tiket. Ova godina se razlikovala po tome što smo isti, čak i veći problem imali skoro tri meseca zbog poznatih okolnosti. Za danas smo nekako uspeli da pronađemo parove, a već od sutra očekuje nas tradicionalni ”Boxing day” na Ostrvu.

Real Potosi – Bolivar – 2/2 @ 2.25 u Bet365

Ovo je utakmica elitnog ranga u Boliviji. Vodeći Bolivar gostuje u gradu Potosi, gde ga dočekuje domaći Real. Bolivar je posle 22 kola lider sa 42 boda, ali su mi za petama The Strongest i Always Ready sa samo po bodom manje osvojenim. Posle regularnog dela igra se i ple-of, ali je bitno zadržati prvu startnu poziciju. U prethodnih pet kola Bolivar je pobedio četiri puta, a poražen je na gostovanju kod The Strongesta. Na sve četiri utakmice, koje su dobili, nisu primili ni gol, a favoriti su i na gostovanju u Potosiju, pošto je domaća ekipa tek na 11. mestu sa 22 boda. Real iz Potosija je u lođoj formi, tek u prethodnom kolu prekinuli su niz od tri uzastopna poraza, kada su na gostovanju kod ekipe Vinto igrali 0:0. U prvom delu sezone Real Potosi je iznenadio Bolivar i u La Pazu odigrao bez golova. Na poslednjem gostovanju u Potosiju Bolivar je pobedio sa 5:2. I sada će doći dvojka, ali smo je mi ”pojačali” prelazom 2/2. Kvota za ovaj tip u kladionici Bet365 iznosi 2.25.

FUS Rabat – Difaa El Jadida – 1,0-3 @ 2.33 u Meridianbet

Evo jedne utakmice iz marokanske fudbalske lige, koju retko imamo u predlozima. Domaći FUS Rabat igra protiv Difaa iz El Jadide. Gosti su tri puta bili šampioni ove zemlje, poslednji put 2017. godine, ali nisu dobro startovali u novoj sezoni. Osvojili su samo jedan bod u prva četiri kola i čini nam se da će imati još jednu slabu sezonu, poput prethodne kada su prvenstvo okončali na 11. mestu. Domaćin je bolje počeo, osvojio je 5 bodova, a poražen je samo jednom. Najveći problem Rabata je efikasnost, pa su uspeli da postignu samo četiri gola, a toliko su i primili. I to je zasluga utakmice prvog kola protiv Raje Kazablanke koja je završena rezultatom 3:3. Na ostala tri meča dali su jedan i primili jedan gol. Prošlu sezonu su završili na solidnom četvrtom mestu, a i sada imaju velike ambicije. Oba prošlogodišnja međusobna meča dobio je Rabat, a na oba je rezultat bio 2:1. I sada očekujemo pobedu domaćina, ali ne i više od tri gola na meču. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota je 2.33.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.