BONUSI POD OBRUČOM – Uzmi keš i zakucaj NAJVEĆU KVOTU!

NBA sezona 2020/2021 već je donela neke uzbudljive utakmice i može se reći i iznenađenja.
Iako Bogdan Bogdanovć ne blista, Atalanta polako niže pobede, dok su Kingsi pokazali da mogu i bez srpskog plejmejkera – tu je Nemanja Bjelica, pa nema razloga za brigu.
Osim toga, videli smo i pravi revolveraški obračun Džejmsa Hardena i Si-Džeja Mekaloma, ali tek nam predstoji pravi spektakl.
Ali, pre toga važna vest – start nove NBA sezone, povod je i da kladionica Meridian za vas spremi najbolju ponudu za klađenje, uz tradicionalno najveće kvote i bonuse na planeti.
I zato, odmah sada možeš preuzeti čak 1.500 dinara za online i uživo klađenje.
Jedan klik OVDE i bonus je tvoj!
Registruj se na meridianbet.rs i proveri šta znači najveći izbor mečeva za klađenje po ubedljivo najvećim kvotama u univerzumu + bonus na broj parova od čak 2000%!
Za početak, Dalas Maveriksi će pokuštai da se “vade” protiv Los Anđeles Klipersa, koji su dobro otvorili sezonu, ali treba napomenuti da je Dalas i dalje bez Kristapa Porzingisa, koji odsustvuje zbog povrede kolena.
Da li će Luka Dončić uspeti da ovaj put povede tim do pobede, ostaje da vidimo.
Osim toga, aktuelni šampion, Los Anđeles Lejkersi igraju protiv Minesote u poslednjem duelu, a nadamo se da je Lebron Džejms ovog puta spremniji nego u prethodnoj utakmici.
Čikago Bulsi će igrati protiv Golden Stejt voriorsa, a “ratnici” se do sada i nisu baš proslavili. Na drugoj strani, Milvoki će dočekati Njujork Nikse, a Baksi su apsolutni favoriti u ovom meču.
Detaljnu ponudu NBA mečeva možete pogledati OVDE.

11 Comments

  1. Svi sportski dogadjaji 2020. su na najbolji nacin propraceni kroz Meridian uz najvece kvote i najbolje bonuse,svaka cast i sve cestitke,da uspesno zajedno udjemo u Novu 2021!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.