Tiket dana (ponedeljak, 28.12.2020)

tiket dana

Samo što se završilo prethodno kolo Premijer lige, već kreće novo. Vulvsi i Totenhem su svoj meč okončali u nedelju oko 23 časa, a već danas u 16 na teren izlaze Kristal Palas i Lester. Ipak, radi se o ponedeljku, još prazničnom, pa ponuda i nije tako bogata.

Hapoel Tel Aviv – Makabi Tel Aviv – 2/2 @ 2.00 u Bet365

Šampion Izraela ima zaostatak za vodećim imenjakom ih Haife od čak 11 bodova, doduše uz ova meč manje. Niko nije mogao da pretpostavi da će Makabi iz Tel Aviva, koji je u prošloj sezoni pod vođstvom Vladimira Ivića, nadmoćno osvojio trofej uz samo jedan jedini poraz, sada imati već dva neuspeha i čak pet remija. S druge strane sada su u Evropi napravili iskorak, za razliku od prethodne sezone, što je srpskog stručnjaka i koštalo posla. Makabi je prošao u nokaut fazu Lige Evrope, pošto je u konkurenciji Viljareala, Sivaspora i Karabaga, osvojio drugo mesto u grupi. Đreb im je u šesnaestini fiala dodelio Šahtjor iz Donjecka, pa je pitanje kolike su im realno šanse u dvomeču sa Ukrajincima. Zato moraju da se okrenu domaćem šampionatu i počnu da smanjuju razliku u odnosu na Hapoel iz Haife, ali i imenjaka iz Petah Tikve, koji im beži tri boda. U prethodnih pet kola pobedili su samo dva puta, pa nam ne deluje da su u dobroj formi. Ipak, sada odlaze u goste najslabijoj ekipi u ligi, gradski rival Hapoel je poslednji sa samo 9 osvojenih bodova i sigurno je da će se kroz plej-aut boriti za opstanak. Hapoel je niz od sedam utakmica bez pobede i tri uzastopna poraza prekinuo u prošlom kolu trijumfom u gostima protiv Sakhnina i sa mnogo više optimizma dočekuje šampiona. Makabi ne sme da se više kocka, mora da pobedi gradskog rivala, a s obzirom da je kvota dosta niska, pojačali smo je prelazom 2/2. Za ovaj tip u kladionici Bet365 kvota je 2.00.

Rio Ave – Maritimo – 1,0-3 @ 2.50 u Meridianbet

Više smo očekivali od ekipe Rio Avea u prvenstvu Portugalije. Tim koji je tek posle penala ispao od italijanskom Milana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, sigurno zaslužuje bolje mesto od trenutnog 11. Rio Ave je platio ceh veliko broju nerešenih rezultata, čak su pet puta remizirali, uz samo dve pobede i tri poraza. To je njihov skor posle deset odigranih utakmica, a to još nije ni trećina prvenstva. Vremena ima dovoljno, ali moraju što pre da počnu da pobeđuju, pošto su to poslednji put u ligi učinili poslednjeg dana oktobra. U goste im dolazi Maritimo, ekipa koja je ispod njih na tabeli, ali sa samo bodom manje na kontu. Zanimljivo je da je Maritimo pet puta gostovao u aktuelnoj sezoni, četiri meča je izgubio, a pobedio na najtežem, kod šampiona Porta. Bio je to jako čudan duel, odigran je još u trećem kolu, a Marttimo je slavio sa 3:2. Po nama, Rio Ave je favorit u ovom okršaju, mada je prošle sezone meč na ovom stadionu okončan bez golova. Ni sada ih neće biti puno, pa mi uz jedinicu dodajemo i igru na mali broj golova. Naš predlog je 1,0-3 gola sa koeficijentom 2.50 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.