Tip dana: Everton – Mančester Siti: Može li četa Karla Ančelotija do novog podviga?

Već od ponedeljka su na programu novi mečevi u okviru engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Evertona i Mančester Sitija.
Duel između ova dva izuzetno kvalitetna tima je zakazan za 21 čas.

Everton: Najprijatnije iznenađenje šampionata!

Sigurno je da je malo ko očekivao da će fudbaleri Evertona ovoliko dobro igrati u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige, i sigurno je da su svi navijači ovog kluba presrećni kada bace pogled na tabelu koja nam govori da se ekipa sa “Gudison” parka nalazi na fenomenalnom drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Liverpul.
U prošlom kolu su izabranici Karla Ančelotija ostvarili četvrti uzastopni trijumf i to na gostovanju kod ubedljivo najslabijeg tima u ovom šampionatu Šefilda, koji već u ovoj fazi prvenstva polako ali sigurno počinje da razmišlja i o Čempionšipu pošto imaju čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvi bezbedan tim na tabeli.
Naravno, svi se dobro sećamo starta šampionata kada su izabranici Karla Ančelotija zaista blistali, o čemu će nam verovatno i najbolje posvedočiti podatak da je ovaj tim dosta dugo bio na prvom mestu na tabeli engleske Premijer lige, što je svakako malo ko očekivao.
Pre trijumfa u prošlom kolu na gostovanju kod Šefilda, “karamele” su slavile i na svom terenu protiv Arsenala, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ekipa sa “Gudison” parka odigrala sedam mečeva na kojima su ostvarili četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza.
U poslednjem međusobnom okršaju između “karamela” i “građana” slavio je Siti sa 2:1, a zanimljivo je da je taj duel odigran 1. januara 2020. godine.

Mančester Siti: Buđenje “građana”!

Ne treba biti previše pametan pa zaključiti da su fudbaleri Mančester Sitija na startu šampionata bilo najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja engleske Premijer lige, pošto su bili u donjem delu tabele jer su pružali zaista neprepoznatljive partije.
Ipak, kako vreme prolazu tako i izabranici Pepa Gvardiole pružaju sve bolje partije i baš dugo “građani” ne znaju za poraz, a u prošlom kolu su odigrali novi sjajan duel i to na svom terenu protiv Njukasla kada je Siti bez većih problema slavio sa 2:0.
Naravno, nikako ne treba zaboraviti da su “građani” već ispunili svoj primarni cilj kada je ova godina u pitanju, a to je bez ikakve sumnje plasman u nokaut fazu Lige šampiona.
Pre tog trijumfa u prošlom kolu nad Njukaslom izabranici Pepa Gvardiole su ostvarili jedan veoma važan trijumf i na gostovanju kod Sautemptona, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju gostovanja treba naglasiti da Siti ima izuzetno dobar učinak na strani pošto su do sada doživeli samo jedan poraz i to od Totenhema, a treba naglasiti da su “građani” osim tog duela odigrali još šest mečeva na strani, na kojima imaju polovičan učinak pošto su upisali tri trijumfa i tri remija, ali je utisak ukoliko žele da se upuste u borbu za titulom šampiona Engleske, fudbaleri Sitija moraju da poprave partije na strani, jer je utisak da ima prostora za napredak.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa pruža sjajne partije u poslednje vreme i najviše zbog toga vam i savetujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda kada je ovaj duel u pitanju. Najsigurnije je opredeliti se za golove, kojih bi zaista moralo da bude na ovom susretu, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66. Takođe, mišljenja smo i da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.