NAJVEĆE KVOITE KOJE SIGURNO DOLAZE – Dvojka na Arsenal 2.45, a na Real Sosijedad 2.70!

Poslednji utorak u 2020. godini rezervisan je za najjači evropski fudbal! Vreme je da ispratite staru i dočekate novu godinu – u velikom stilu!
Za potpuni užitak, kao i uvek, pobrinula se sportska kladionica Meridian koja je za vas, pre svega, spremila fantastičan bonus od čak 1.500 DINARA, dok vas za utakmice u nastavku očekuju NAJVEĆE KVOTE na svetu!
I zato – pravac meridianbet.rs – registruj se, preuzmi bonus i sastavi tiket.

BRAJTON – ARSENAL, DVOJKA 2.45
(Utorak, 19:00)
Neslavan niz od osam utakmica bez pobede u prvenstvu končano je prekinut! Arsenal je u subotu upisao tri boda, pošto je bez većih problema savladao Čelsi (3:1). Da li je ovaj meč predstavljao prekretnica za “Tobdžije” – imamo priliku da saznamo već danas.
Gostovanje Brajtonu nova je šansa da se Arsenal trgne i počne da pobeđuje. Iako je samo poziciju niže (16. mesto), domaćin igra veoma loše.
Kvota na “Tobdžije” u Meridianu je najveća na svetu i treba je iskoristiti.

MANČESTER JUNAJTED – VULVERHEMPTON, KEC 1.70
(Utorak, 21:00)
Iako je u poslednjem kolu odigrao nerešeno sa Lesterom (2:2), Junajted je počeo da igra svoj prepoznatljiv fudbal. “Crveni đavoli” su rešili da se popnu na sam vrh tabele, a večeras će imati odličnu šansu da uknjiže nova tri boda.
“Vukovi” su u zlatnoj sredini, igraju sa dosta oscilacija, te sumnjamo da će na ovom, teškom, gostovanju uspeti da savladaju razigrani Junajted.
I zato, “školsku”, ali najveću kvotu na svetu nikako ne treba da zaobiđete.
Ovde je kec “već viđen”.

TOTENHEM – FULAM, KEC 1.65
(Sreda, 19:00)
Totenhem se nalazi na solidnom 5. mestu, ali je važno istaći da je i u blagom padu forme. Već 4. kola ne zna za trijumf. Okršaj sa dosta slabijim Fulamom predstavlja jedinstvenu prilika da “Pevci” poprave utisak.
Minimalna bodvna razlika između devet vodećih ekipa u Premijer ligi, domaćinu ne ostavlja prostor za kalkulaciju, te je pobeda imperative u svakom meču.

ATLETIK BILBAO – REAL SOSIJEDAD, DVOJKA 2.70
(Četvrtak, 14:00)
U španskoj Primeri, Real i Atletiko Mardir vode ozbiljnu bitku za lidersku poziciju. Dva gradska rivala, ujedno i dve vodeće ekipe, na trećoj poziciji prati Real Sosijedad koji će u četvrtak imati veoma teško gostovanje.
Dosta nepredvidiv Atletiko Bilbao mogao bi Sosijedadu da zada ozbiljne muke. Ono što posebno brine jeste to da su gosti poslednju pobedu zabeležili pre nešto više od mesec dana. Od tada su usledila tri remija, tri poraza.
Ukoliko želi da ove sezone napravi zavidne rezultate, Sosijedadu su potrebne pobede.
*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

11 Comments

  1. Svi sportski dogadjaji 2020. su na najbolji nacin propraceni kroz Meridian uz najvece kvote i najbolje bonuse,svaka cast i sve cestitke,da uspesno zajedno udjemo u Novu 2021!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.