UZ RADONJU JE LAKŠE – Poslednji evroligaški ispit za Zvezdu u 2020. Godini

Za sam kraj godine čeka nas pravi košarkaški spektakl!
Košarkaši Crvene zvezde na svom terenu dočekuju Panatinaikos u 17. kolu Evrolige, a uvertira pred ovu utakmcu je zaista neverovatna.
Ali, pre nego što započnemo detaljni analizu važno je da znate da na OVOM LINKU odmah možete preuzeti 1.500 DINARA za online klađenje!
Dakle, jedanklik OVDE i keš novac će se odmah nači na vašem bonus računu, spreman da podržite crveno-bele u poslednjoj evroligaškoj avanturi u 2020. godini.
Poslednja Zvezdina evroligaška utakmica donela je veliku promenu i to na klupi. Na opšte oduševljenje navijača, na Mali Kalemgdan vratila se trenerska legenda – Dejan Radonjić.
Iskusni crngorski stručnjak zamenio je Sašu Obradovića nakon samo nekoliko meseci, a odmah po dolasku “morao” je da se baci na posao.
Već je imao priliku da po drugi put debituje i to na utakmici protiv Igokee u ABA ligi, a sada je vreme i za evroligaški okršaj.
Nije tajna da je Zvezda ove sezone u Evroligi kiksnula nekoliko puta, ali je isto tako skinula skalp aktuelnom evropskom šampionu.
Zvezda je trenutno na pretposlednjoj poziciji na tabeli, a iako je Panatinaikos samo dva mesta iznad, deluje da su Atinjani u mnogo boljoj formi.
Posebno je zanimljivo što će u Beograd doputovati i nekadašnji igrač Crvene zvezde, Nemanja Nedović, koji je ovih dana u centru pažnje. A kako i ne bi bio posle 39 postignutih poena, a ostaje da vidimo da li će Zvezda uspeti da ga zaustavi.
Rivalstvo Zvezde i Panatinaikosa traje zaista dugo, ne računajući prijateljske utakmice. Odigrano je čak 16 susreta, a Panatinaikos ima bolji skor, čak 11 pobeda.
Ipak, ono što može da raduje crveno-bele jeste da su u poslednjem meču upravo oni slavili i to na gostujućem terenu.
Da li će tako biti i ovog puta – ostaje da vidimo, ali nema sumnje da Zvezda želi da pobedom okonča ovu turbulentnu godinu.
Detaljnu ponudu za meč Crvena zvezda – Panatinaikos možete pogledati OVDE!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.