Tiket dana (četvrtak, 31.12.2020)

tiket dana

Poslednji dan je u ovoj 2020. godini, ali to nije razlog da ne odigramo tiket i nadamo se dobitku. Ponuda nije bog zna kakva, ali smo uspeli u našoj nameri.

Osasuna – Alaves – 1x,0-2 @ 2.12 u Meridianbet

Domaćin je poslednji na tabeli i nema više prostora da prosipa bodove, pogotovo kada se sastaju sa timovima slične snage. Remijem u Elčeu prekinuli su niz od četiri poraza, ali nisu prekinuli seriju bez pobede, koja se protegla na osam uzastopnih prvenstvenih duela. Poslednji put Osasuna je slavila protiv Atletika iz Bilbaoa u Pamploni, a to je bilo još 24. oktobra. Iz 14 odigranih utakmica Osasuna je sakupila 12 bodova, koliko ima i Ueska, pre ovog kola, s tim da tim iz Pamplone ima jedan meč manje odigran. Šansu da prepuste ”fenjer” nekom drugom imaju u duelu sa Alavesom. Pamplona i Vitorija se nalaze u dve različite pokrajine, ali koje se nalslanjaju jedna na drugu, pa se može reći da je ovo komijski duel, mada igraju timovi iz Navare i Baskije. Alaves je u nešto boljoj formi, a posebno su se istakli protiv jakih rivala. Barseloni su otkinuli bod u Vitoriji, a Real su pobedili u Madridu, što je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku šampionata. U proplom kolu Alaves je pobedio Eibar i prekinuo niz od tri meča bez pobede, na kojima nisu postigli ni gol. Gosti su tim koji je daje mnogo golova, istina, ni ne prima ih, pa im je odbrana bolji deo tima. Naš predlog za ovaj meč je dupla šansa 1x uz mali broj golova, dva najviše. Za kombinaciju 1x,0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 2.12.

Al Hilal – Al Šabab – 1/1 @ 2.25 u Bet365

U derniju kola prvenstva Saudijske Arabije vodeći Al Hilal dočekuje trećeplasirani Al Šabab. Meč se igra u Rijadu, a za one koji slabije prate takmičenja u arapskim zemljama, moramo da naglasimo da se radi o jako bogatim klubovima koji imaju mogućnost da u svoje redove dovode i velike fudbalske zvezde iz evropskih i južnoameričkih klubova. Al Hilal u svojim redovima ima Francuza Gomisa, Peruanca Karilja, tu je Argentinac Vijeto i, možda najpoznatije ime, bivši italijanski reprezenatativac Đovinko. Trener je poznati Rumun Razvan Lučesku. Nije ni Al Šabab bez aduta, tu je naš Aleksandar Prijović, koji je, doduše, na izlaznim vratima, a jedna od zvetdi tima je Marokanac El Ahmadi, koga pamtimo kao fudbalera Fejnorda iz Roterdama. Al Hilal je favorit, ali je podbacio u prošlom kolu kada je na svom terenu odigrao nerešeno sa Al Itihadom. Al Šabab je omiljeni rival za Al Hilah pošto je ovaj tim slavio protiv Al Hilala još pre šest godina. Od tada su se sastali čak 11 puta, a Al Hilal je dobio 8 duela, dok su tri završena remijem. Očekujemo pobedu domaćeg tima, a kvotu smo pojačali prelazom 1/1. Koeficijent za ovaj tip u kladionici Bet365 iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 4.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.