Tip dana: Atletik Bilbao – Real Sosijedad: Može li desetkovani gost konačno do trijumfa?

U četvrtak su na programu poslednji mečevi šesnaestog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Atletik Bilbaa i Real Sosijedada.
Meč između ova dva tima je zakazan za 14 časova.

Atletik Bilbao: Očekivali smo više!

Duži niz godina fudbaleri Atletika nemaju zapaženu rolu u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, i uglavnom su morali da se zadovolje sa sredinom tabele, a poznato je da ponos Baskije uvek ima ambiciju da igra Ligu Evrope, možda čak i Ligu šampiona, ali je sve to jako malo realno i ove sezone.
Naime, Bilbao u ovom trenutku zauzima jedanaesto mesto na tabeli i na poslednjih pet mečeva su ostvarili samo jedan trijumf, uz dva poraza i dva remija.
U prošlom kolu su Baskijci odigrali jedan izuzetno dobar meč na gostovanju kod Viljareala u kom su uspeli da izvuku bod, a duel na “El Madrigalu” je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu gde Bilbao po nepisanom pravilu pruža dobre partije, ove sezone su Baskijci odigrali šest mečeva na svom terenu i ruku na srce nemaju tako loš učinak, pošto su ostvarili četiri trijumfa i samo dva remija.
U poslednjem meču koji su odigrali na svom terenu slavili su protiv Ueske, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Real Sosijedad: Sjajan start, ali onda…

U prvih nekoliko kola fudbaleri Real Sosijeda su bili najveći hit šampionata, pošto su se dosta dugo nalazili na prvom mestu na tabeli.
Onda se povredio David Silva i čini se da od tog trenutka ekipa sa “Anoete” igra katastrofalno, o čemu nam najbolje govori i podatak da ovaj tim na poslednjih pet mečeva ne zna za trijumf, a u tom periodu so doživeli čak tri poraza i dva remija.
Naravno ne treba zaboraviti da trener ove ekipe ima velikih problema sa odustnim i povređenim fudbalerima, pa tako timu iz Baskije u ovom trenutku nedostaje čak sedam standardnih fudbalera, što se i te kako osetilo na partije ovog tima.
U prošlom kolu je Sosijedad doživeo novi poraz i to na svom terenu od prvoplasiranog Atletiko Madrida, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
I na dva meča pre toga je klub sa “Anoete” doživeo poraze, a kada se radi o gostovanjima do sada su David Silva i drugari odigrali osam mečeva van svog terena na kojima imaju solidan učinak, pošto su ostvarili četiri trijumfa, dva remija i dva poraza.


Naš predlog

Pre svega, treba istaći da nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno interesantan duel u kom će oba tima ići na trijumf, ali takođe, valja napomenuti da je izuzetno teško prognozirati konačan ishod na ovom duelu. Zbog svega toga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94.
Iz istog razloga vam savetujemo i da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.