ZA SREĆAN POČETAK: Ove godine poklanjamo ti NAJVEĆE KVOTE NA SVETU!

Uzbudljiva fudbalska subota je pred nama. Prva u 2021. godini.
Nakon kratke pauze, Englezima se ovog vikend priključuju Italijani, Nemci, Španci… Sportska ponuda je bogata, pa će kladioničari i te kako imati šta da stave na tikete.
Tim povodom u kladionici Meridian čekaju te najveće kvote ikada, a u nastavku vam izdvajamo utakmice koje ne smete da zaobiđete.
Pre toga, OVDE odmah možeš preuzeti 1.500 dinara za sportsko klađenje.
Samo se registruj na meridianbet.rs i proveri šta znači najveći izbor mečeva za klađenje po ubedljivo najvećim kvotama na svetu + bonus na broj parova od čak 2000%!
A ne zaboravi da je u toku i NOVOGODIŠNJI KARNEVAL, a kako je subota rezervisana za sport – Meridian ti danas DUPLIRA dobitak na svaki tiket sa 7+ parova!

ŠTUTGART – LAJPCIG, DVOJKA 1.90
(Subota, 20:30)
Posle kraće pauze vraća se i Bundesliga, a prvog takmičarskog dana nakon 12 bez fudbala, ističe se duel Štutgarta i Lajpciga.
Obe ekipe ove sezone pružaju dobre partije, a razlika između njih na tabeli, poklapa se sa ambicijama dva kluba.
Lajpcig deli drugo mesto sa dva boda manje od prvoplasiranog Bajerna, dok Štutgart sa sedme pozicije pokušava da se probije do mesta koje vodi u Evropu.

FIORENTINA – BOLONJA, KEC 2.25
(Nedelja, 15:00)
Vraćaju nam se i Italijani i to 3. januara kada je na programu kompletno 15. kolo Serije A. Od 10 mečeva izdvajamo srpski okršaj u Firenci gde će Fiorentina dočekati Bolonju.
Nikola Milenković i Dušan Vlahović sa jedne, Siniša Mihajlović sa druge strane.
Loš start sezone koštao je Fiorentinu bolje pozicije na tabeli, ali nakon tri vezana remija, zatim i pobede nad Juventusom, ekipa je napredovala do 14. mesta.
Zanimljivo, upravo je Bolonja koju sa klupe predvodi srpski trner na poziciji iznad. Bolonja ne može da se pohvali zavidnom formom (tri boda u poslednjih pet utakmica), pa je lako pogoditi da će obe ekipe želeti pobedu.

ČELSI – MANČESTER SITI, DVOJKA 2.50
Prvi premijerligaški derbi u 2021. godini zakazan je za 3. januar od 17.30.
Čelsi će dočekati Mančester Siti u duelu dve ekipe koje su od starta sezone zabeležila rezultate ispod očekivanja čelnika i navijača.
Frenk Lampard i Pep Gvardiola do sada su skupili po 26 bodova, uz napomenu da Siti ima i dve utakmice manje.
S obzirom na tok prvenstva, jasno je da oba tima i te kako imaju šanse da se vrate u trku za titulu, a tri boda sa Stamford bridža za nekoga će biti zlatna vredna.
*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

13 Comments

  1. ovaj mec sam tipovao na 3+, verujem da ce biti golova na ovom mecu jer su dva dobra ofanzivna tima. Ne bih tako lako tipovao na pobedu Celzija, mada je kvota primamljiva

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.