Tiket dana (ponedeljak, 04.01.2021)

tiket dana

Tri dobre dvojke smo uhvatili juče, pa je godina počela sasvim dobro. Nadamo se uspešnom tiketu i danas, mada je ponuda znatno slabija.

Salernitana – Pordenone – 1 @ 2.51 u 1xbet

Italijanski drugoligaši imali su dan odmora za praznike više od članova Serije A, pa će oni na teren u nesvakidašnjem terminu, u ponedeljak. Igraju se utakmice kompletnog 17. kola, a drugoplasirana Salernitana dočekuje Pordenone. Tim iz Salerna ima isti broj bodova kao i vodeći Empoli, ali nešso slabiju gol razliku, pa su praznike proveli na stepeniku niže od najvišeg. Za to je najviše ”zaslužna” Monca, koja je u poslednjem kolu u 2020. godini ubedljivo dobila Salernitanu sa 3:0. I inače ekipa iz Salerna igra znatno slabije van svog ”Arećija”, na kome su od osam utakmica dobili šest, dok su samo dva puta remizirali. Sva tri neuspeha doživeli su na strani, pre Monce od Breše i SPAL-a. Pordenone igra drugu sezonu u Seriji B, prethodnu su završili na odličnom četvrtom mestu, ali nisu uspeli da se kroz doigravanje domognu elite. Sada su nešto slabije otvorili sezonu, trenutno su na 10. mestu, mada imaju samo tri poraza, koliko i Salernitana koja je na vrhu. Njihova slaba tačka su remiji, imaju ih čak devet u prvih 16. kola, što ih, najverovatnije, čini rekorderima u svim jačim evropskim ligama, bar u prva dva ranga takmičenja. Ipak, u prethodne četiri utakmice samo su jednom igrali nerešeno, pa ne očekujemo da vidimo remi u Salernu. Prošle sezone Salernitana je ubedljivo slavila protiv Pordenonea na svom terenu, bilo je 4:0, dok je u revanšu meč okončan bez pobednika. Sada vam predlažemo jedinicu, a koeficijent za pobedu domaćina u kladionici 1xbet iznosi 2.51.

Makabi Petah Tikva – Makabi Tel Aviv – 2,0-3 @ 2.23 u Meridianbet

Za kraj 14. kola izraelskog najjačeg ranga ostao je derbi meč u Petah Tikvi. Domaći Makabi dočekuje imenjaka iz Tel Aviva, aktuelnog šampiona ove zemlje u fudbalu. Tim iz Tel Aviva je neočekivano izgubio mnogo bodova u prvih 13 utakmica, poraženi su dva put, a još pet mečeva okončali su nerešenim rezultatom. Prošle sezone su bili toliko dominantni da su u ovo vreme već gotovo overili titulu. Međutim, u prošloj sezoni nisu igrali grupnu fazu u evropskim kupovima, i to se najviše zameralo prethodnom treneru Vladi Iviću. Sada je Makabi uspeo da prođe grupu Lige Evrope i narednog meseca očekuje ga dvomeč sa ukrajinskim Šahtjorom iz Donjecka u šesnaestini finala ovog takmičenja. Njihov sadašnji domaćin i imenjak iz Petah Tikve, jedno je od prijatnijih iznenađenja u prvenstvu. Tim koji je navijačima Partizana ostao u neprijatnom sećanju trenutno je treći i ima isti broj bodova kao i šampion. Ove dve ekipe sakupile su po 23 boda, a vodeći Makabi iz Haife je već umakao 11 bodova, ali uz utakmicu više. Poraženi iz ovog meča izgubiće gotovo sve šanse da se bori za titulu, ali smatramo da to timu iz Petah Tikve i nije najvažniji cilj. Za aktuelnog prvaka jeste, te verujemo da će pobediti u Petah Tikvi, ali uz mali broj golova. Naš predlog je dvojka u 0-3 gola na meču. Za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.23.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.