Tip dana: Sautempton – Liverpul: Mogu li “redsi” konačno do trijumfa?

U ponedeljak je na programu poslednji meč 17. kola engleske Premijer lige u kom će Sautempton na svom terenu dočekati Liverpul.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Sautempton: Blagi pad forme!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Sautemptona pružati ovoliko dobre partije u ovom šampionatu, ali je trenutno situacija takva da se “sveci” nalaze na devetom mestu na tabeli i eventualnim trijumfom na ovom susretu protiv Liverpula bi došli na poziciji broj pet koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što bio bio fantastičan uspeh.
Ruku na srce, treba biti realan pa priznati da fudbaleri Sautemptona u poslednje vreme pružaju nešto slabije partije pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili samo jedan trijumf, uz čak tri remija, ali i jednog poraza.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na svom terenu protiv Vest Hema u jednom ne preterano zanimljivom susretu u kom nije bilo golova, ali ni previše šansi za postizanje istih.
Pre toga su “sveci” takođe remizirali na gostovanju kod Fulama, kada takođe nije bilo golova, a ako na sve to dodamo i meč na svom terenu protiv Mančester Sitija kada je bilo 0:1, dolazimo do zaključka da Sautempton na tri vezana susreta nije postigao gol, što je sigurno podatak koji bi mogao da zabrine sve navijače ovog tima.
Što se tiče partija na domaćem terenu, do sada je Sautempton odigrao osam mečeva na kojima su ostvarili četiri trijumfa, jedan remi i tri poraza.
Zanimljivo je da je Sautempton na šest poslednjih međusobnih susreta sa Liverpulom doživeo isto toliko poraza, pa je sigurno da imaju ogrman motiv kada je ovaj duel u pitanju.

Liverpul: Mogu li “redsi” da odbrane titulu?

Evidentno je da “redsi” ni izbliza ne igraju onoliko dobro kao što je to slučaj bio prošle sezone kada su posle punih trideset godina došli do titule šampiona Engleske. što su navijači ovog slavnog tima i te kako umeli da proslave.
Iako se Liverpul trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Mančester Junajted, utisak je da im u poslednje vreme baš i ne cvetaju ruže.
Naime, izabranici Jirgena Klopa su na dva poslednja meča bez trijumfa, a u tom periodu su prvo mimo svih očekivanja remizirali na svom terenu protiv Vest Bromvič Albiona, kada je bilo 1:1, da bi nakon toga odigrali meč bez pobednika i na gostovanju kod Njukasla u prošlom kolu kda nije bilo golova.
Ono što i te kako treba naglasiti je da su “redsi” ponovo bez većih problema uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona što je svakako bio primarni cilj za ovu godinu.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je Liverpul odigrao osam duela van svog terena i utisak je da se za sada baš i nisu proslavili pošto su ostvarili samo jedan trijumf, uz čak pet remija, ali i jednog poraza, pa je utisak da izabranike Jirgena Klopa očekuje izuzetno težak posao i na ovom gostovanju.

Naš predlog

Utisak je da je nakon dva vezana remija konačno došlo vreme za jednu pobedu Liverpula, iako Sautempton čitavim delom šampionata pruža izuzetno dobre partije.
Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.75.
Nema nikakve sumnje i da nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Za kraj, mišljenja smo da će gosti postići makar dva gola na ovom meču pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.