Tiket dana (utorak, 05.01.2021)

tiket dana

Jedan dan sa ne tako bogatom ponudom je pred nama. Ipak, igraće se u nekim nižim ligama, a na programu su i kupovi, pa je sastavljanje tiketa lak posao.

Totenhem – Brentford – 1,3+ @ 2.14 u Meridianbet

Mnogi su skloni da tvrde da je Totenhem imao mnogo sreće u žrebu za polufinale EFL kupa, pošto je za rivala dobio ekipu Brentforda, člana Čempionšipa, dok drugi polufinalni par čine mančesterski klubovi. Ipak, Brentford nikako nije za potcenjivanje, čim je stigao do ove runde. ”Pčelice” su izbacile već četiri premijerligaša, Sautempton, Vest Brom, Fulam i Njukasl. Pored toga igraju odlično u Čempionšipu i trenutno su na trećem mestu sa dobrim izgledima da napadnu i direktan plasman u elitu koji im je prošle sezone izmakao u plej-ofu. Brentford je poslednji put poražen još 24. oktobra od Stouka, a od tada je vezao 15 utakmica u Čempionšipu bez poraza. Totenhem je bio ubedljiv protiv Lidsa u subotu, prekinuo je niz loših rezultata, a poznavajući Žozea Murinja sigurni smo da neće lako odustati od osvajanja trofeja u ovom takmičenju, ma koliko EFL kup ne bio cenjen na Ostrvu. Radi se o polufinalu, i sada nema opuštanja, pa zato i smatramo da su ”pevci” bliži uspehu. S druge strane moguće je i da Brentford postigne bar gol, pa uz jedinicu dodajemo i golove, kojih bi trebalo da bude bar tri. Za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.14.

Hapoel Bar Ševa – Hapoel Haifa – 2 @ 1.95 u Bet365

Jedno od presudnih gostovanja na putu ka tituli za ekipu Hapoela iz Haife je kod imenjaka iz Bar Ševe. Domaći Hapoel je odličan tim, videli smo to i u grupnoj fazi Lige Evrope, mada su u konkurenciji Leverkuzena, Slavije i Nice, realno, nisu mogli domoći nokaut faze. Učešće u Evropi koštalo ih je nešto slabijih rezultata u prvenstvu Izraela pa su posle 14. kola na četvrtom mestu. Istina, drugo je itekako dostižno, pošto su su pre ovog kola imali isti broj bodova kao dva Makabija, Petah Tikva i šampion iz Tel Aviva. Jedino što u ovom trenutku izgleda nedostižno je njihov sadašnji rival, imenjak iz Haife. Lider prvenstva ima 11 bodova više, i u slučaju pobede u Bar Ševi moglo bi se reći da će regularni deo šampionata završiti na prvom mestu. Ipak, posle odigranih 26 kola najboljih šest ekipa nastavlja trku za titulu i plasman u Evropu kroz još deset kola. Hapoel iz Haife je u prvih 14 utakmica dva puta poražen i jednom je remizirao, dok je sve ostale utakmice dobio. U prvom delu sezone Hapoel je u Haifi pobedio imenjaka iz Bar Ševe sa 3:1 pa očekujemo da slavi i sada, možda ne tako ubedljiov. Naš predlog je dvojka, a koeficijent za nju u kladionici Bet365 iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.