Tip dana: Tuluz – Pariz: Domaćin silno želi povratak u Ligu 1!

U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje pa smo zbog toga za vas posle duže vremena detaljnije analizirali jedan meč francuske druge lige, a ovoga puta je u pitanju duel između Tuluza i Pariza, što će bez ikakve sumnje biti i najinteresantniji meč ovog kola.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.

Tuluz: Primarni cilj je plasman u Ligu 1!

Ako je neko prošle sezone bio nezadovoljan zbog prekida francuskog šampionata usled pandemije koronavirusa onda je to svakako Tuluz, koji je zbog toga ispao u drugu ligu, mada je veliko pitanje da li bi i da se prvenstvo odigralo do kraja opstali u društvu najboljih, pošto su većim delom šampionata pružali katastrofalne partije.
I na startu Lige 2, Tuluz je imao ogromnih problema, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i prošlosezonski prvoligaš pruža sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Grenobl, a u poslednje vreme Tuluz pruža zaista sjajne partije.
Na prethodna tri duela ovaj tim je zabeležio isto toliko trijumfa, a ono što i te kako valja napomenuti je da je Tuluz na ta tri poslednja meča ukupno postigao čak deset golova, što nam daje prosek od tri i više gola po susretu, što nam možda i najbolje pokazuje koliko dobro ovaj tim igra u poslednje vreme.
U prošlom kolu je Tuluz odigrao sjajan meč na gostovanju Paua, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je prošlogodišnji prvoligaš odigrao devet mečeva na kojima je ostvario četiri trijumfa, tri remija i dva poraza.
Za kraj, valja napomenuti da je Tuluz u ovom trenutku najbolji gost u Ligi 2, i zanimljivo je da su više bodova osvojili na strani nego na svom terenu.

Pariz: Sjajne partije ovog tima!

Što se tiče Pariza, ovaj tim je uz dosta sreće prošle sezone opstao u drugoj ligi, ali veliko je pitanje šta bi se dogodilo da se prvenstvo nije prekinulo zbog koronavirusa, pošto je u trenutku prekida Pariz zauzimao sedamnaesto mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na tim koji je na kraju i napustio drugo po kvalitetu francusko fudbalsko takmičenje.
Bilo kako bilo, ako uzmemo u obzir kako fudbaleri kluba iz prestonice Francuske igraju u ovom šampionatu, deluje da su te partije iz prošlog šampionata daleka prošlost.
Naime, u ovom trenutku se Parižani nalaze na sjajnom petom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju sezone donosi plasman u plej-of, što se kako vreme prolazi nameće kao primarni cilj.
Ne treba zaboraviti da Pariz ima samo bod manjka od trećeplasiranog Tuluza kod koga gostuju u ovom kolu, ali i tri boda manje od prvoplasiranog Grenobla, pa je sigurno da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera.
U prošlom kolu je Pariz posle nekoliko meča bez poraza odigrao jedan sjajan duel na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Gengam sa 3:2.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada su Parižani odigrali osam mečeva van svog terena, na kojima su ostvarili četiri trijumfa, dva remija i dva poraza.

Naš predlog

Biće ovo duel između trećeplasirane i petoplasirane ekipe na tabeli francuske Lige 2, i sigurno je da nas očekuje jedan i te kako interesantan duel. Prednost ipak dajemo domaćoj ekipi pošto u poslednje vreme igraju sjajno, ali i zbog toga što su barem na papiru izuzetno kvalitetnija ekipa.
Kladionica Meridianbet keca plaća sa fantastičnom kvotom 2.28.
Za očekivati je da ovo bude i jedan efiksan duel, pošto treba očekivati da i jedna i druga ekipa ide na trijumf, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.