NAJVEĆE KVOTE NA SVETU – Lacio 1.95, Siti 2.15, Barselona 1.90

Nije vikend, ali jeste fudbalski dan!
Za srećan početak 2021. godine, iz Meridiana, stižu nova iznaneđenja.
Osim što bukmejkeri garantuju da će na sledećim utakmicama imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, Meridian ti poklanja i NAJVEĆI BONUS –2.000 dinara za online i uživo klađenje.
Dakle, ako planirate da predstojeće praznike provedete uz dobru zabavu, onda vam je jasno da je sajt kladionice Meridian najbolje mesto za provod!
LACIO – FIORENTINA, KEC 1.95
(Sreda, 15:00)
Naizgled duel bez značaja, mogao bi da donese rapsodiju golova. Lacio se trenutno nalazi na 9. poziciji u Seriji A i igra sa dosta oscilacija. Nešto lošija forma vezuje se za Fiorentinu, koja zauzima 14. mesto, ali svi dobro znamo kakve partije može da pruži “Viola”.
Ipak, kako zbog prednosti domaćeg terena, tako i zbog bolje forme, favorit na ovom meču je Lacio, a u Meridianu je “kec” ubedljivo najveći na svetu.
MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI, DVOJKA 2.15
(Sreda, 20:45)
Drugi polufinalni meč Liga Kupa Engleske donosi nam okršaj gradskih rivala. Bez sumnje, derbi dana, utakmica Junajteda i Sitija obavezno mora da se nađe na vašim tiketima.
Meridian za ovaj meč daje najveću kvotu na svetu ukoliko želite da se kladite na “Građane” – dvojka je 2.15.
Junajted je u velikom naletu forme, u Premijer ligi igra fantastično i trenutno se nalazi na drugoj poziciji sa istim brojem bodova kao vodeći Liverpul, samo sa nešto slabijom gol razlikom.
Sigurno je da su “Crveni đavoli” maksimalno okrenuti prvenstvu, pa možda se tu krije razlog zbog čega je Siti favorit u večerašnjem duelu.
ATLETIKO BILBAO – BARSELONA, DVOJKA 1.90
(Sreda, 21:00)
Ako želi da se uključi u trku za titulu šampiona, Barselona ne sme da kalkuliše, a tri boda u svakom prvenstvenom meču moraju da joj budu imperativ. Sa 8 pobeda, 4 remija i 4 poraza od početka sezone, Katalonci se trenutno nalaze na tek 5. poziciji i za liderom kaskaju čak 10 bodova.
Dakle, vreme je za buđenje i zato je dvojka ovde “već viđena”. Iako neugodan Bilbao može zadati probleme gostima, sumnjamo da će Barselona propustiti šansu da ponovo upiše tri boda.
FENERBAHČE – ALANJASPOR, KEC 2.20
(Četvrtak, 17:00)
Ove sezone prvenstvo u Turskoj je posle dužeg perioda zanimljivo i neizvesno. Trenutno čak šest ekipa vodi bitku za vodeću poziciju, a među njima su upravo Fener i Alanja, koji će sutra od 17 časova odmeriti snage.
U direktnom okršaju sa drugoplasiranom ekipom, Fener bi pobedom mogao da uhvati ritam I priključi se šampionskoj trci.
Upravo zbog toga, veoma atraktivna kvota na kec nikako ne bi smela da se ignoriše.
*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.