Tiket dana (sreda, 06.01.2021)

tiket dana

Za divno čudo danas je ponuda izvanredna. Igra se kompletno kolo u Italiji i Francuskoj, a tu su i utakmice u ostalim zemljama, što zaostali mečevi, što dueli u kupovima.

Mančester Junajted – Mančester Siti – GG @ 1.66 u Bet365

U drugom polufinalu engleskog EFL kupa sastaju se mančeterski rivali. Ovo takmičenje je najmanje cenjeno, kada se upoređuje sa FA kupom i Premijer ligom, u Engleskoj, ali je ulog u ovom meču finale i prilika za prvi trofej i jednima i drugima. Treba reći da su i Siti i Junajted u silnom zaletu u Premijer ligi i ozbiljni su kandidati za osvajanje titule i pored nešto lošijeg starta sezone. Proteklog vikenda Siti je ubedljivo pobedio Čelsi u gostima, dok je Junajted, još prvog dana u Novoj 2021. godini pobedio Aston Vilu na svom ”Old Trafordu”. Sada je Junajted na deobi prvog mesta sa Liverpulom, uz meč manje odigran, dok je Siti na 5. poziciji sa četiri boda manje, ali i dve utakmice manje odigrane. U prvenstvu su se ove dve ekipe sastale na istom mestu pre nešto manje od mesec dana i razočarale. Bilo je 0:0, a u tom trenutku je i Gvardioli i Solskjeru bilo važno da ne izgube gradski derbi. Videćemo da li će Katalonac i Norvežanin n teren izvesti kombinovane postave, kao što je neko nepisano pravilo u ovom takmičenju, ali je sada i ulog veliki, sigurno je da im se igra finale. Pošto se ove sezone u polufinalu igra samo jedan meč, očekujemo da igra bude otvorena sa obe strane i da se mrež zatresu bar po jednom. Za GG, što je naš predlog, u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 1.66.

Krotone – Roma – 2,3+ @ 1.95 u Meridianbet

Rimljani se dosta muče, ali sakupljaju bodove, što je najbitnije. Trenutno su na trećem mestu, ali za milanskim klubovima zaostaju već šest odnosno sedam bodova. Niko se u ”vučici” i nije nadao Skudetu u ovoj sezoni, ali ako se za tako nešto otvori šansa, ne sumnjamo da će pokušati da je iskoriste. Ovogodišne prvenstvo je izuzetno zanimljivo, svi gube bodove, a nekako su se Milan i Inter najbolje pokazali u prvih 15 rundi. Roma je u prethodnih pet kola pobedila četiri puta, a poražena je samo u Bergamu od Atalante. U dva posledja kola igrali su na svom ”Olimpiku” i posle dosta problema pobedili Kaljari i Sampdoriju sa 3:2 odnosno 1:0. Protiv Đenovljana odlučio je gol Edina Džeka u drugom poluvremenu, ali neka posebno dobra igra nije viđena. Sada gostuju u Krotoneu, kod povratnika u elitu. Ove dve ekipe su igrale četiri međusobna duela, u dve sezone koliko je Krotone proveo u Seriji A, a sve mečeve dobila je Roma. Da sve izgleda lošije po Krotone, oni na ta četiri meča nisu dali ni gol. Sada je Krotone na samom začelju tabele, sakupili su samo 9 bodova iz 15 utakmica i svima je jasno da im predstoji grčevita borba za opstanak. U nedelju su ubedljivo poraženi od Intera, primili su čak šest golova na ”Meaci”, a ono što im donosi nadu je podatak da su pobedili na prethodne dve utakmice na svom stadionu protiv Specije i Parme i to su im jedine pobede u sezoni. Obe ekipe će igrati na pobedu, pa verujemo da će golova biti. Roma je favorit, pa uz dvojku dodajemo i 3+. Za kombinaciju 2,3+ u kaldionici Meridianbet kvota je 1.95.

Lion – Lans – 1 @ 1.50 u 1xbet

”Lavovi” su, pomalo neočekivano, izbili na čelo tabele u Ligi 1. Istina, imaju samo bolju gol razliku od Lila, a od Pari Sen Žermana samo su sakupili bod više. Lion je poslednji put izgubio u Ligi 1 još polovinom semptembra na gostovanju u Monpeljeu, a od tada su vezali 14 utakmica bez poraza. Bilo je i na tim mečevima nekih, nazovi, kikseva, kao remi sa Brestom i Nimom na svom ”Žerlanu”, ali su zato pobedili PSŽ na ”Parku Prinčeva”. Protiv Lansa su veliki favoriti, ali moraju biti oprezni. Gosti imaju tri pobede u poslednjih pet kola i nalaze se na sasvim solidnom sedmom mestu, uz čak jedan meč manje odigran. Lans je poražen na prethdnom gostovanju u Mecu, ali je zato pre toga imao tri uzastopna trijumfa na strani bez primljenog gola. Ukupno su slavili četiri puta u gostima u aktuelnom prvenstvu, što je za povratnika u elitu sjajan rezultat. Na prethodnom gostovanju na ”Đerlanu” su pobedili, ali je to bilo pre šest godina, a od tada se mnogo toga promenilo. Odigrajte jedinicu sa kvotom 1.50 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 4.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.