Preuzmi 2.000 DINARA i kladi se da Zvezda večeras dobija Fener

Dok će mnogi za Božić odmarati, u krugu porodice, košarkaše Crvene zvezde čeka težak
ispit u Evroligi.
Crveno-beli od 19:00 časova dočekuju ekipu Fenerbahčea, a sa njom i svog bivšeg igrača – Marka Gudurića i selektora reprezentacije Srbije, Igora Kokoškova.
Ali, pre nego što započnemo detaljni analizu važno je da znate da na OVOM LINKU odmah možete preuzeti 2.000 DINARA za online klađenje!
Dakle, jedan klik OVDE i keš novac će se odmah nači na vašem bonus računu.
Da je dozvoljeno prisustvo publike, Pionir bi, što se kaže – “progovorio”. Ovako, izabranici Dejana Radonjića će morati sami da se nose sa Fenerbahčeom.
Zvezda je u prošlom kolu uspela da pobedi Panatinaikos posle velike borbe, a onda i Zadar, tako da nema sumnje da u dobrom raspoloženju dočekuju Fener.
Sa druge strane, nije tajna da turskim tim ove sezone igra sa oscilacijama, gledali smo velike pobede, ali i još veće poraze u njihovoj režiji.
Ako nas pitate za očekivanja – sve je moguće u ovom duelu! Marko Gudurić se, kao što je poznato, vratio u redove Fenera i već je pokazao da je i te kako željan košarke.
Ipak, mi verujemo u Crvenu zvezdu, a vi kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

14 Comments

  1. Sjajna utakmica veceras zvezda je mogla do pobede ali nije na kraju imala srece.. Steta za crveno bele.. Odlican bonus u meridianu ne prestaju da iznenadjuju

  2. Odlican bonus od strane meridiana prevelika suma.. Steta sto zvezda nije imala snage da pobedi veceras uvek na kraju im propadne pobeda

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.