NOĆAS NEMA SPAVANJA – Uzmi 1.500 RSD i isprati još jedan NBA spektakl

Da li ste spremni za novi NBA spektakl?! Ako nas pitate – jesmo i tim povodom vam donosimo neverovatne praznične bonuse!
Kladionica Meridian je za vas spremila najbolju ponudu za klađenje, uz tradicionalno najveće kvote i bonuse na planeti.
I zato, odmah sada možeš preuzeti čak 1.500 dinara za online i uživo klađenje.
Jedan klik OVDE i bonus je tvoj!
Registruj se na meridianbet.rs i proveri šta znači najveći izbor mečeva za klađenje po ubedljivo najvećim kvotama u univerzumu + bonus na broj parova od čak 2000%!
Iako je period praznika, vremena za pauzu u najjačoj ligi na svetu nema, pa će košarkaški već večeras na parket. Ono što nas svakako najviše zanima jeste utakmica Denvera, ili bolje rečeno – utakmica Nikole Jokića.
Ovog puta Jokić i drugari odmeriće snage sa Njujork Niksima, a glavno pitanje je hoće li srpski centar doći do novog tripl-dabla?
Ako ste ovih dana mnogo puta pročitali da je Jokić postigao tripl-dabl, ne brinite, nije nikakva greška, u poslednje vreme je zaista nezaustavljiv i od početka sezone je već nekoliko puta upisivao tripl-dabl.
Ipak, za Denver se ne može reći da je nezaustavljiv, pošto partije Srbina nisu uvek dovoljne da se dođe i do pobede. Jasno je da Jokić ne može sam, ali mi dalje verujemo u njega i njegov tim.
Malo kasnije čeka nas još jedna jako važna utakmica, koja sama po sebi garantuje spektakl. Los Anđeles Lejkersi igraju protiv Hjustona, odnosno Lebron Džejms protiv Džejmsa Hardena.
S pravom se očekuje spektakl i revolveraški obračun, ali ne treba zanemariti ni Golden Stejt. U nedavno odigranoj utakmici protiv Portlanda, Stef Kari je stigao do 62 poena i tako oborio sopstveni rekord, a da li će ostati “raspucan” i večeras – ostaje da vidimo.
Osim toga, Juta će odigrati protiv Detroita, Čikago protiv Kliersa, Oklahoma protiv Bruklina, Majami dočekuje Boston, dok će San Antonio igrati sa Minesotom.
Zabava je zagarantovana, a kompletnu ponudu NBA lige pogodajte OVDE.
Ko kaže da sem fudbala za praznike nema šta da se igra – tiket pred vama to i dokazuje.

17 Comments

  1. Meridian ima uvek dobru ponudu,najvece kvote i bonuse dobrodoslice za sve oblasti sporta,sad i za NBA!Zato i jeste lepsa strana zivota!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.