ZVEZDA MATIRA KRALJA – Uzmi 2.000 RSD i kladi se na crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju težak zadatak pošto će u Madridu gostovati Realu, trećoplasiranoj ekipi u 19. kolu Evrolige.
Ali, pre svega važno je da znate da na OVOM LINKU odmah možete preuzeti 2.000 DINARA za online klađenje!
Dakle, jedan klik OVDE i keš novac će se odmah naći na vašem bonus računu.
Crveno-beli su ranije znali za pobede protiv “Kraljevskog kluba”, a poslednji trijumf ostvarili su u prestonici Španije. Bilo je to pre više od tri godine, a od tog decembra 2017. godine, Zvezda i Real odigrali su u Beogradu tri utakmice na kojima je ekipa sa Malog Kalemgdana poražena.
Sada je situacija jasna – Real u meč ulazi nakon poraza od Milana kojim je prekinuta serija od šest vezanih pobeda u Evroligi, dok je Zvezda dolaskom Dejana Radonjića pobedila Panatinaikos, ali zatim izgubila od Fenerbahčea košem Lorenza Brauna uz zvuk sirene.
Sa učinkom od šest pobeda i 12 poraza, na 12 utakmica do kraja, Zvezdine šanse za Top 8 poprilično su male, ali još uvek postoje.
Radonjić i njegov tim bez obzira na trenutne ambicije ekipe u evropskom takmičenju, moraju da se potrude da se, što je bolje moguće, pripreme za svakog sledećeg protivnika počevši od Real Madrida.
Ipak, mi verujemo u Crvenu zvezdu, a vi kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.