Tip dana: Atalanta – Kaljari: Ekipa iz Bergama silno želi trofej u Kupu!

U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje pa smo zbog toga za vas analizirali jedan duel u okviru italijanskog Kupa, u kom će Atalanta na svom terenu dočekati Kaljari.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 15 minuta.

Atalanta: Sve bolje partije ekipe iz Bergama!

Sigurno je da ove sjajne partije Atalante u poslednje vreme više nisu slučajnost, i kako vreme prolazi tako i ekipa iz Bergama polako ali sigurno počinje da pripada samom vrhu italijanskog fudbala.
Naime, dve godine zaredom izabranici Đanpjera Gasperinija igraju u Ligi šampiona u kojoj su između ostalog prošle godine došli do četvrtfinala gde su nažalost zaustavljeni od PSŽ-a, iako su sve do finiša susreta imali prednost od jednog gola.
Bilo kako bilo, i ove sezone Atalanta pruža fantastične partije, a posebno se to odnosi na poslednja tri meča, koje ja ova ekipa rešila ubedljivo u svoju korist.
U prošlom kolu italijanske Serije A izabranici Đanpjera Gasperinija su slavili na gostovanju kod Beneventa, a taj duel je završen rezultatom 1:4.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus, a baš to četvrto mesto i jeste primarni cilj Atalante u ovom šampionatu, pošto ono na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona.
Naravno, valja napomenuti da Atalanta ima ogroman motiv da sezonu završi sa makar jednim trofejom, a nekako je najeralnije da se to desi u italijanskom Kupu, zbog čega izabranici Đanpjera Gasperinija u odličnom raspoloženju dočekuju ovaj duel sa Kaljarijem u kom su izraziti favoriti.

Kaljari: Očekivali smo više od “Sarda”!

Fudbaleri Kaljarija su pred početak sezone slovili za jednog od favorita za plasman u Ligu Evrope, ali kako sada stvari stoje od toga po svemu sudeći neće biti ništa, ali ne samo to.
Naime, utisak je da će ekipa sa Sardinije do bukvalno poslednjeg kola italijanske Serije A voditi grčevitu borbu za opstanak, što nam najbolje pokazuje i trenutna tabela, jer se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na tim koji će na kraju sezone napustiti najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
U poslednje vreme popularni “Sardi” pružaju katastrofalne partije, pa su tako na četiri poslednja duela doživeli isto toliko poraza.
Sve je počelo od meča na Olimpiku kada je Roma slavila nad Kaljarijem, u jednom izuzetno zanimljivom duelu koji je završen rezultatom 3:2. Nakon toga su izabranici Euzebija Di Frančeska koji se za sada blago rečeno nije snašao na klupi kluba sa Sardinije poraženi i na svom terenu protiv Napolija, kada je bilo 1:4.
Kada su svi mislili da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju Kaljarija, usledio je novi poraz io to na svom terenu od Beneventa, kada je bilo 1:2.
Najzad, u prošlom kolu su izabranici trenera Di Frančeska vezali četvrti uzastopni poraz i to na gostovanju kod Fiorentine, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Atalante veliki favoriti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68.
Treba ovde svakako očekivati i dosta golova pošto je poznato da nam mečevi Atalante donose brdo golova, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.