Partizan spasava sezonu, uzmi 2.000 RSD i kladi se!

Top 16 fazu Evrokupa košarkaši Partizana otvaraju okršajem sa italijanskim Trentom. Nakon dvonedeljne pauze u ovom takmičenju, crno-beli danas dočekuju Italijane od 20:30 sati.
Ali, pre nego što započnemo detaljni analizu važno je da znate da na OVOM LINKU odmah možete preuzeti 2.000 DINARA za online klađenje!
Dakle, jedan klik OVDE i keš novac će se odmah naći na vašem bonus računu.
Partizan u duel Evrokupa ulazi nakon neočekivanog poraza od Borca u Čačku, pa se ne može reći da su crno-beli u dobroj formi. Ipak, ono što više brine je nova povreda Ognjena Jaramaza.
Jedan od najboljih igrača Partizana povredio je levo koleno na utakmici u Čačku. Kako su saopštili iz kluba, nije reč o teškoj povredi, ali će morati da pauzira.
Zbog problema sa vratom, protiv Borca nije debitovao ni novajlija Džoš Perkins, pa će beogradski klub Italijane dočekati sa još jednim igračem manje u spoljnoj liniji. U sastavu nije bilo ni Alekseja Nikolića, koji se očigledno još uvek nije oporavio nakon operacije kuka.
Međutim, ni Trento ne dolazi u najboljoj formi. U seriji su od tri poraza u italijanskoj ligi, a poslednji su pretrpeli od Virtusa rezultatom 92:85, i trenutno zauzimaju 11. poziciju.
Do Top 16 faze, Partizan je stigao kroz grupu A, u kojoj je zauzeo četvrto mesto, sa šest trijumfa i četiri poraza, dok je Trento igrao u grupi D. Ostvarili su šest pobeda i četiri poraza, te su na kraju zauzeli treću poziciju.
Pored Trenta i Partizana, u grupi F su i Metropolitan i Lokomotiva.
Inače, Partizan i Trento su i prošle sezone igrali u Top 16 fazi Evrokupa, a crno-beli su upisali oba trijumfa. Na gostovanju u drugom kolu su slavili sa 83:53, dok su u poslednjem kolu utakmicu završili rezultatom 91:75.
Ipak, teško je porediti prošlu i ovu sezonu crno-belih. Dok nije prekinuta zbog korona virusa, Partizan je bio u naletu, pa su mnogi predviđali da će osvojiti drugo po rangu takmičenje u Evropi.
Sada, klub iz Humske u Evrokupu pokušava da iole izvuče sezonu, obzirom da su u ABA ligi šanse za plej-of gotovo minimalne.
Ipak, mi verujemo u Partizan, a vi kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.