Tiket dana (petak, 15.01.2021)

tiket dana

Pred nama je još jedan zanimljiv sportski vikend u kome nas očekuje sijaset velikih derbija u najjačim ligama. Već danas igraju se dva, čuveni rimski ”Derbi dela Kapitale”, a u Portugaliji se sastaju ekipe koje su pokupile sve titule u poslednjoj decieniji, Porto i Benfika.

Union Berlin – Leverkuzen – GG3+ @ 2.29 u Meridianbet

”Farmaceuti” dolaze u Berlin malo umorni pošto su u utorak igrali meč osmine finala DFB kupa. Ipak, taj meč im je dosta značio pošto su prekinuli niz od tri utakmice bez pobede i izbacili Ajntraht iz Kupa pobedom od 4:1. Na taj način su se i revanširali ekipi iz Frankfurta za nedvani poraz u Bundesligi od 2:1, koji ih je udaljio od vrha tabele. Leverkuzen je i dalje visoko plasiran, nalaze se na trećem mestu i samo zahvaljujući porazima Bajerna i Dortmunda u prošlom kolu, njihov remi sa Verderom nije tragičan. Smanjili su zaostatak za vodećim dvojcem za po bod, ali sigurno nisu zadovoljni gubitkom dva u duelu sa ekipom iz Bremena. Predstoji im teško gostovanje u Berlinu, kod ekipe Uniona koja iz kola u kolo negira sve prognoze o sebi. Union je na sjajnom petom mestu, izgubili su samo dva puta u aktulenom prvenstvu, a podsetimo da se radi o timu koji igra tek drugu sezonu u eliti. Union je bez poraza na prehodnih pet kola u Bundesligi, a sastajali su se i sa Bajernom i sa Dortmundom na svom terenu. Sa Bavarcima su remizirali, a ”Milionere” pobedili. U prethodnom kolu su dočekali Volfsburg, a meč je okončan remijem 2:2. Obe ekipe odlikuje veliki broj pogodaka na njihovim utakmicama, a tako je bilo i u prethodna dva međusobna okršaja, jednom u Kupu i jednom u prvenstvu, kada je postignuto ukupno devet golova. I sada očekujemo dosta pogodaka i to na obe strane, a naš predlog je igra gol-gol uz bar tri pogotka na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.29.

Eupen – Anderleht – 0-2 @ 1.95 u Bet365

U prvoj utakmici 20. kola belgijske Đupile lige ekipa Eupena dočekuje slavni Anderleht. Ekipa iz Brisela daleko je od naslavnijih dana, imaju iza sebe dve, tri jako slabe sezone, a ništa bolje im se ne predviđa ni za aktuelnu. Anderleht je na 5. mestu, ali već ima deset bodova zaostaka za vodećim Klub Brižom, aktuelnim šampionom. Eupen je slabije plasiran, ali iza sebe ima dva meča na kojima je osvojio četiri boda. Na oba duel su gostovali, prvo su slavili kod Serkl Briža, a onda uzeli bod u Ostendeu. Na domaćem terenu nisu toliko uspešni, na poslednjih šest mečeva na kojima su bili domaćini slavili su samo jednom, i to protiv doskorašnjeg lidera, ekipe Šarlroa. Anderleht nije pobedio na pet poslednjih gostovanja, a na poslednja dva gubio je minimalnim rezultatom, protiv ekipa Levena i Šarlroa. Takmičenje se ove sezone igra po malo izmenjenim pravilima, pošto je liga proširena za dve ekipe, pa u plej of neće prvih šest, nakon regularnog toka šampionata, već samo četiri. Anderleht će pokušati da se domogne bar četvrtog mesta, ali u konkurenciji Klub Briža, Genka, Šarlroe, Antverpa i ostalih to neće biti nimalo lako. Prethodni okršaj ove dve ekipe odigran je pre skoro godinu i po, u septembru 219. godine, a meč u Eupenu okončan je remijem 1:1. Ni sada ne očekujemo mnogo golova, pa je naš predlog igra 0-2 gola. Za ovaj tip u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.