Tip dana: Inter – Juventus: “Neroazuri” u najgorem mogućem trenutku dočekuju zahuktalog šampiona Italije!

Poslednji meč nedeljnog programa kada je u pitanju italijanska Serija A nam donosi i veliki derbi u kom će Inter na “Đuzepe Meaci” dočekati fudbalere Juventusa.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Mogu li izabranici Antonija Kontea do “Skudeta”?

Pred početak nove sezone Antonio Konte je rešio da dodatno pojača svoj tim, i uprava “neroazura” mu je izašla u susret i slobodno možemo reći da je italijanski stručnjak dobio sve što je tražio, ali je utisak da su rezultati ponovo izostali.
Naime, primarni cilj uz osvajanje “Skudeta” je svakako bio konačni plasman Intera u nokaut fazu Lige šampiona, ali “neroazuri” ponovo nisu uspeli pošto su u ključnom meču na “Đuzepe Meaci” samo remizirali protiv Šahtjora, kada nije bilo golova.
Tek nakon tog ispadanja iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja su izabranici Antonija Kontea počeli sa nešto boljim partijama u prvenstvu gde su vezali nekoliko trijumfa, sve dok nije usledilo gostovanje kod Sampdorije, kada je Inter poražen sa 2:1.
U prošlom kolu je aktuelni vicešampion Italije remizirao na gostovanju kod Rome u jednom zaista sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:2, a ono što nikako nije dobro je da “neroazurima” u ovom kolu predstoji još jedan težak meč, i vrlo lako se može desiti da ova ekipa i treću utakmicu zaredom ne pobedi.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Inter odigrao osam mečeva na svom terenu na kojima je ostvario šest trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Juventus: Sve bolje partije “Stare dame”!

Godinama unazad Juventus dominira italijanskim fudbalom, a to je između ostalog bio slučaj i prošle sezone kada je ova ekipa dosta teže nego što se to očekivalo došla do novog Skudeta.
Tokom leta su usledile velike promene u Torinu i to nakon eliminacije iz Lige šampiona od Liona, a za novog trenera je postavljen legendarni Andrea Pirlo kome je ovo praktično prvi trenerski posao, i nema nikakve sumnje da ga očekuje izuzetno težak zadatak.
Nisu na najbolji način njegovi puleni startovali u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, ali je utisak da “bjankoneri” kako prvenstvo odmiče pružaju sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se Juventus nalazi na četvrtom mestu na tabeli i pobedom na ovom duelu bi pretekli trećeplasiranu Romu i došli na samo bod zaostatka u odnosu na drugoplasirani Inter, ali i četiri boda manje u odnosu na prvoplasirani Milan koji u ponedeljak ide na teško gostovanje kod Kaljarija.
U prošlom kolu su izabranici Andree Pirla ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Sasuola, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Pre toga su “bjankoneri” odigrali verovatno i svoj najbolji meč u ovom šampionatu kada su na gostovanju kod prvoplasiranog Milana slavili sa 1:3.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu do sada je aktuelni šampion Italije odigrao osam mečeva van svog terena na kojima je ostvario četiri trijumfa i četiri remija.

Naš predlog

Možda je ovo i derbi čitavog prvenstva pošto nema sumnje da se sastaju dva najkvalitetnija tima, i dva tima koja su uz Milan najveći favoriti za osvajanje Skudeta.
Obe ekipe će ići na trijumf i zbog toga vam najviše savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ za koji je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.70.
Za one najhrabrije, savetujemo vam da ovde probate sa nerešenim ishodom, i da odigrate X koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.