Tip dana: Kaljari – Milan: Lider na tabeli traži pobedu na jednom od najtežih gostovanja u ligi!

Poslednji meč osamnaestog kola italijanske Serije A se igra na Sardiniji gde će fudbaleri Kaljarija dočekati Milan.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Kaljari: Loša sezona za ekipu sa “Sardinije”!

Malo ko je očekivao da će Kaljari pružati ovoliko loše partije ove sezone, ali je nažalost trenutno situacija takva da se popularni “Sardi” nalaze na prvoj bezbednoj poziciji koja na kraju šampionata donosi opstanak u ligi, i imaju samo bod viška od Torina koji se nalazi na poziciji koja na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Jako loše ekipe sa Sardinije igra u poslednje vreme pa su tako na četiri poslednja susreta isto toliko puta poraženi, a poslednji put se to desilo u prošlom kolu kada je ovaj tim izgubio od Fiorentine na gostovanju, kada je bilo 1:0.
Pre toga su “Sardi” poraženi i na svom terenu od Beneventa u jednom meču u kom su zaista važili za favorita, i upravo je to duel koji je pokazao da se Kaljari nalazi u ogromnim problemima i da im vrlo verovatno predstoji grčevita borba za opstanak do bukvalno poslednjeg kola.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ekipa sa Sardinije odigrala osam mečeva na svom terenu gde su ostvarili samo dva trijumfa, dva remija i četiri poraza, što je svakako nešto što nismo očekivali obzirom da “Sardi” važe za jednu izuzetno dobru domaćinsku ekipu.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu između Kaljarija i Milana su slavili “rosoneri” sa 3:0, a zanimljivo je da ekipa sa Sardinije na tri poslednja meča nije uspela da postigne gol ekipi sa “San Sira”, pa je sigurno da ih očekuje izuzetno težak zadatak.

Milan: Mogu li “rosoneri” do trijumfa na teškom gostovanju?

“Rosoneri” ove sezone nakon nekoliko sušnih godina konačno liče na jednu poprilično ozbiljnu ekipu, a to nam bez ikakve sumnje najbolje pokazuje i plasman na prvo mesto na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Inter koji ima i meč viška, pošto su sinoć u velikom derbiju slavili na svom terenu protiv Juventusa.
Od samog starta Serije A su Zlatan Ibrahimović i drugari pokazali da se na njih mora ozbiljno računati kada je u pitanju borba za naslov prvaka, i utisak je da “rosoneri” nisu imali većih oscilacija u igri, što je u prethodnih nekoliko godina i te kako bio slučaj.
U prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija odigrali još jedan dosta dobar meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Torino sa 2:0, što je bio dvanaesti trijumf u ovoj sezoni, i zanimljivo je da su “rosoneri” do sada doživeli samo jedan poraz i to na svom terenu protiv Juventusa kada je bilo 1:3.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, do sada su fudbaleri Milana odigrali osam mečeva na strani i ubedljivo su najbolji gosti u ligi, pošto su do sada ostvarili čak sedam trijumfa i jedan remi na gostovanju kod Đenove kada je bilo 2:2, pa je sigurno da su favoriti i na Sardiniji koja je ranijih godina znala da bude poprilično vruć teren za sve timove iz Serije A.

Naš predlog

Kaljari važi za izuzetno dobrog domaćina, ali im ove sezone ne cvetaju ruže što bi Milan prosto morao da iskoristi, pogotovu što su pod moranjem, obzirom da se Inter sinoćnjom pobedom nad Juventusom izjednačio sa gradskim rivalom na tabeli.
Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.
Vrlo lako bi ovo mogao da bude i jedan meč sa velikim brojem golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.58.
Za kraj, treba očekivati da “rosoneri” postignu makar dva gola na ovom susretu zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom G2+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.