Tiket dana (ponedeljak, 18.01.2021)

tiket dana

Danas, kao što je to pravilo ponedeljkom, sledi nam mali odmor, ali to ne znači da nemamo spremljen tiket za vas. Ponuda nije previše bogata, ali je jedan solidan dobitak sasvim dovoljna.

Arsenal – Njukasl – 1,0-3 @ 2.30 u Meridianbet

Šteta za ”Tobdžije” što su prekinule odličnu seriju rezultata i to kada su se najmanje nadali. Pobeda nad Čelsijem bila je uvod u odlične rezultate u narednim mečevima, pa sada mnogi strahuju da remi sa Palasom ne bude uvod u neki novi niz neuspeha. Dakle, posle tri uzastopna trijumfa Arsenal je osvojio samo bod u meču sa ”Orlovima”, ono što je dobro, to je nastavak niza bez primljenog gola, koji sad već iznosi četiri utakmice, tri u Premijer ligi i jedne u FA kupu. Baš taj meč u FA kupu igrali su protiv Njukasla, sa kojim se i sada sastaju u prvenstvu. Posle 90 minuta igre golova nije bilo, ali je Arsenal golovima mladog Smita i Obamejanga, slavio sa 2:0 nakon produžetaka. ”Svrake” su u lošoj formi, pa taj poraz nije ono najgore što ih je zadesilo u prethodnom periodu. Njukasl je bez pobede na poslednjih šest premijerligaških utakmica, a uz put su, pored FA kupa, takmičenje završili i u EFL kupu, i to porazom od drugoligaša Brentforda. Jasno je da ”Svrakama” treba neki dobar rezultat da bi vratili poljuljano samopouzdanje i krenuli ka sredini tabele. Ne verujemo da je ”Emirejts” mesto za tako nešto, pa predviđamo pobedu domaćina, ali i mali broj pogodaka. Ne verujemo da će Njukasl postići gol u Londonu, kad je u poslednjih šest utakmica dao ukupno jedan. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota je 2.30.

SPAL – Ređana – 1/1 @ 2.30 u Bet365

Odlična prilika za domaću ekipu da se priključi vodećim timovima i postane ozbiljan kandidat za ekspresni povratak u elitu. SPAL je ispao prošle sezone iz Serije A, na startu takmičenja u nižem rangu nisu blistali, ali kako vreme odmiče sve su bolji. Ekipa iz Ferare pre ovog 18. kola zauzimala je peto mesto, a malu senzaciju načinila je u Kupu Italije, pošto je u sredu slavila kod Sasuola u Ređo Emiliji sa 3:2. Verujemo da im takmičenje u Kupu nije u fokusu, teško je poverovati da mogu da ga osvoje, a publike ionako nema, pa ni finansijski efekat nije razlog. U prošlom kolu Serje A slavili su na gostovanju kod Frozinonea i tako prekinuli niz od dva uzastopna poraza. Dolazak slabe Ređane je prilika za nova tri boda i pobedu na dmaćem terenu posle neočekivanog poraza od Breše. Ređana ima niz od četiri uzastopna poraza i sedam utakmica bez pobede, a gol nisu dali već više od 450 minuta, na pet poslednjih utakmica. Ne sumnjamo u pobedu domaćina, a kvotu smo pojačali prelazom 1/1. Za ovaj tip u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 5.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.