Tip dana: Juventus – Napoli: Ko će do trofeja u Superkupu Italije?

U sredu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas analizirali finale italijanskog Superkupa u kom će snage odmeriti aktuelni šampion Serije A – Juventus i pobednik italijanskog Kupa – Napoli.
Duel između ove dve sjajne ekipe je zakazan za 21 čas.

Juventus: Nismo navikli na bezidejni Juventus!

Nakon višegodišnje dominacije Juventusa, utisak je da se ova ekipa ove sezone susreće sa nikad većim problemima. Naime, “stara dama” se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Milan, i deluje da će izabranici Andree Pirla imati veoma težak zadatak, pošto je poznato da Juve uvek ima šampionske ambicije.
U prošlom kolu je “stara dama” doživela poraz na gostovanju kod Intera, a taj duel je završen rezultatom 2:0, što je sasvim sigurno bila jedna od najslabijih partija “stare dame” u poslednjih nekoliko godina, pošto za čitavih devedeset minuta nisu stvorili praktično nijednu ozbiljnu šansu.
Ne treba naravno zaboraviti ni da “bjankoneri” imaju meč manjka u odnosu na gotovo sve timove iz Serije A, i da je sigurno da ekipa iz Torina još uvek nije rekla zbogom “Skudetu”.
Inače, Juve je bez većih problema stigao do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što je ipak bio primarni cilj kada je prvi deo sezone u pitanju, a sigurno je da će izabranici Andree Pirla učiniti sve što je u njihovoj moći da dođu i do trofeja u Superkupu, iako će to biti izuzetno težak zadatak obzirom da se sastaju sa Napolijem koji igra sjajno u poslednje vreme.

Napoli: Mogu li Napolitanci do novog trofeja?

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da svi navijači Napolija imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera.
Naime, Napolitanci se trenutno nalaze na odličnom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste primarni cilj izabranika Đenara Gatuza nakon što prošle sezone nisu uspeli da završe među prve četiri ekipe na tabeli.
Ipak, prošla sezona se svakako može smatrati uspešnom, pošto je tim iz Napulja došao do trofeja u italijanskom Kupu, zbog čega su i došli do ovog duela u Superkupu Italije, i sigurno je da nisu bez šansi, obzirom da “stara dama” ima dosta problema ove sezone.
U prošlom kolu je Napoli odigrao jedan fantastičan meč na stadionu “Dijego Armando Maradona” u kom su demolirali Fiorentinu sa više nego ubedljivih 6:0, čime su samo potvrdili da se nalaze u sjajnoj formi, pošto su pre tog duela slavili i na gostovanju kod Udinezea, iako su do pobedonosnog gola došli u poslednjim trenucima utakmice.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Napoli došao i do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope, gde će odmeriti snage sa Granadom koja igra sjajno i ove sezone, i sigurno je da izabranike Đenara Gatuza u tom dvomeču očekuje izuzetno težak posao.

Naš predlog

Ulog je ogroman pošto će pobednik doći do prvog trofeja u Italiji, naravno kada je ova sezona u pitanju. Juve ne liči na sebe ove sezone dok Napoli polako ali sigurno tempira formu za odlučujući deo šampionata.
Toplo vam preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda ovog susreta i da se fokusirate na golove zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila sasvim pristojnu kvotu koja iznosi 1.69.
Za očekivati je da oba tima postignu makar po jedan gol na ovom meču pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.
Nakon katastrofalne partije protiv Intera u okviru Serije A, mišljenja smo da će “stara dama” učiniti sve da se iskupi svojim navijačima, pa treba očekivati da izabranici Andree Pirla postignu makar gol u prvom poluvremenu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom DI1-2, koju kladionica Meridianbet plaa sa sjajnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.